Liebherr service

De hoge kwaliteit en luxe uitstraling van de Liebherr producten schept verplichtingen ten aanzien van de aangeboden serviceverlening. Onze landelijk georganiseerde serviceorganisatie onderstreept dit imago door snel en effectief storingen, die niet altijd voorkomen kunnen worden, op te lossen zowel in als na de garantieperiode.

Vaak kunt u een storing zelf verhelpen, via de tips in de gebruiksaanwijzing of de rubriek veelgestelde vragen. Zo kunt u een onnodig monteursbezoek voorkomen.

Lees alle informatie over garantie, garantievoorwaarden en extra zekerheid.

Registreer uw nieuwe Liebherr apparaat kosteloos voor 7 jaar zekerheid.

Bij een onverhoopt probleem met uw Liebherr apparaat kunt u hier een afspraak maken met een monteur.

Bent u de handleiding van uw apparaat kwijt? Hier kunt u alle handleidingen downloaden, van oude en nieuwe modellen

Als professionele reparateur of serviceorganisatie kunt u toegang krijgen tot technische informatie om reparaties aan huishoudelijke Liebherr apparaten te verrichten.

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.