Garantie

Gegarandeerde kwaliteit

Al meer dan 60 jaar is Liebherr de koel- en vriesspecialist op het gebied van kwaliteit en innovatie. Vanaf het eerste moment van product design en technische ontwikkeling, productie en marketing focust Liebherr zich op het fabriceren van continu innoverende producten van de hoogste kwaliteit met een tijdloos en elegant design. Naast de hoge kwaliteit en luxe uitstraling van Liebherr producten kunt u rekenen op uitstekende garantie.

2+5 jaar extra zekerheid op alle huishoudelijke apparaten

Bij huishoudelijk gebruik van het apparaat ontvangt u standaard de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat u binnen deze periode in het geval van een storing volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon.

Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten, zowel inbouw als vrijstaand, komen – mits huishoudelijk gebruikt – daarnaast in aanmerking voor de unieke 7 jaar zekerheid. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum betaalt u in het geval van een storing niet voor onderdelen en arbeidsloon. Er worden dan alleen de voorrijkosten (€78,33 incl. BTW, prijsniveau 2021) in rekening gebracht.

U ontvangt de 7 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is uw apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren.

Voorwaarden 7 jaar zekerheid

1+4 jaar extra zekerheid op alle apparaten voor professioneel gebruik

Op alle apparaten voor professioneel gebruik geven wij 1 jaar volledige fabrieksgarantie, inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon.

Alle professionele apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 5 jaar zekerheid. Van het tweede tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum betaalt u in het geval van een storing niet voor onderdelen en arbeidsloon. Er worden dan alleen de voorrijkosten (€64,74 excl. BTW, prijsniveau 2021) in rekening gebracht.

U ontvangt de 5 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren.

Voorwaarden 5 jaar zekerheid

Garantievoorwaarden

De garantie dekt alle gebreken die het gevolg zijn van constructie- of materiaalfouten. De garantie wordt verleend volgens onze garantievoorwaarden.

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.