Liebherr Apps

SmartDevice

Bedien uw koelkast of vriezer met de Liebherr SmartDevice app, waar u ook bent. Met de app kunt u heel eenvoudig de gewenste koeltemperatuur instellen, de status van het apparaat oproepen en functies als SuperCool en SuperFrost activeren. Bovendien krijgt u pushmeldingen als u bijvoorbeeld bent vergeten de deur te sluiten of in het geval van een stroom- of temperatuurstoring.

BioFresh

Ontdek BioFresh: de beste keuze voor het aanzienlijk langer bewaren van groente, fruit, vlees, vis, kaas en zuivel. Deze app biedt nuttige informatie over levensmiddelen, vitaminen en houdbaarheid, overzichtelijk gesorteerd van A tot Z of op categorieën – inclusief praktische zoekfunctie.

Meer informatie over BioFresh

 

Smoothies & Ice

Op elk moment prima verfrist: Laat met de Liebherr Smoothies & Ice-app ijsblokjes over het display van uw iPhone rollen of vind recepten voor de lekkerste smoothies.

 

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.