Liebherr op social media

FreshMAG

Ontdek de wereld van Liebherr in ons online magazine. Op FreshMAG vindt u wekelijks nieuwe berichten op het gebied van eten, wijn, het bewaren van producten, recepten en nog veel meer!

Facebook

Naast het laatste nieuws over Liebherr en onze producten delen wij op Facebook regelmatig tips over het bewaren van levensmiddelen. Onze webcare staat via Facebook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! Vragen op Facebook beantwoorden wij van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00.

Instagram

Smaakvolle recepten, Liebherr koelkasten en wijnkasten en de nieuwste berichten op FreshMAG; op Instagram wordt de wereld van Liebherr in beeld gebracht.

YouTube

Ontdek ons YouTube-kanaal. In duidelijke films worden de innovaties van onze koel- en vriesapparaten uitgelegd. Instructiefilms helpen u bovendien bij het inbouwen van onze apparaten in uw keukenmeubels.

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.