Contact en klantenservice

In onze showroom in Uithoorn hebben we meer dan 100 verschillende modellen staan. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij op afspraak. Wij verwelkomen u graag. Maak hier een afspraak.

Buram Electro B.V. is al meer dan 65 jaar exclusief importeur van Liebherr koel- en vriesapparatuur in Nederland.

Heeft u specifieke vragen die niet worden beantwoord op onze site of wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen. Wij nemen dan – indien nodig – de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Buram Electro BV

Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn
Tel. (0297) 23 99 99

Reparaties en storingen

Tel. (0297) 23 99 55
E-mail service@buram.nl

Onderdelen en accessoires

Tel. (0297) 23 99 66
E-mail onderdelen@buram.nl
Bij afhalen van onderdelen en accessoires kan er uitsluitend met pin betaald worden.

Productinformatie

Tel. (0297) 23 99 44
E-mail info@buram.nl

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.