Liebherr Showroom

Showroom tijdelijk gesloten

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze showroom tijdelijk gesloten.

Op het moment dat de maatregelen worden versoepeld zullen we u op deze plek op de hoogte houden over de openingstijden. Als de showroom weer geopend is bent u uiteraard weer van harte welkom om onze showroom te bezoeken.

Mocht u vragen hebben of product advies willen, dan kunt u ons op werkdagen tijdens kantooruren bereiken op 0297 – 23 99 44.

Ervaar de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van Liebherr

Een nieuwe koelkast, vriezer of wijnkast koopt u niet zomaar. Het is prettig om van te voren de producten te zien, aan te raken en met elkaar te kunnen vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Liebherr biedt deze mogelijkheden in de Liebherr showroom waar wij ruim 100 modellen tonen. Bovendien kunt u over alle producten uitgebreid deskundig advies inwinnen.

Wilt u weten welke modellen in onze showroom te bekijken zijn? Klik dan hier.

Openingstijden

Op dit moment is de showroom gesloten

Adres

Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn

Routebeschrijving

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.