Liebherr Showroom

Preventieve maatregelen coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze showroom tot en met 6 april gesloten. Wilt u advies over een nieuwe koelkast, vriezer of wijnkast? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0297-239944 of via info@buram.nl

Bedankt voor uw begrip.

Een nieuwe koelkast, vriezer of wijnkast koopt u niet zomaar. Het is prettig om van te voren de producten te zien, aan te raken en met elkaar te kunnen vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Liebherr biedt deze mogelijkheden in de Liebherr showroom waar wij ruim 100 modellen tonen. Bovendien kunt u over alle producten uitgebreid deskundig advies inwinnen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 9:00 tot 16:30 uur

Adres

Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn

Routebeschrijving

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.