Liebherr Showroom

Uitsluitend op afspraak geopend

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze showroom op werkdagen uitsluitend op afspraak te bezoeken. Voor een afspraak kunt u tijdens kantooruren bellen naar 0297 – 23 99 44.

Tijdens uw afspraak zijn er geen andere bezoekers in de showroom aanwezig. Voor uw en onze gezondheid verzoeken wij de showroom met maximaal 2 personen te bezoeken.

Maak bij aankomst gebruik van de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, of bent u in de afgelopen dagen teruggekeerd uit een risicogebied, dan verzoeken wij u thuis te blijven. Ook willen wij u vragen 1,5 meter afstand te houden en geen handen te schudden.

Ervaar de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van Liebherr

Een nieuwe koelkast, vriezer of wijnkast koopt u niet zomaar. Het is prettig om van te voren de producten te zien, aan te raken en met elkaar te kunnen vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Liebherr biedt deze mogelijkheden in de Liebherr showroom waar wij ruim 100 modellen tonen. Bovendien kunt u over alle producten uitgebreid deskundig advies inwinnen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 9:00 tot 17:00 uur
Uitsluitend op afspraak

Adres

Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn

Routebeschrijving

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.