Liebherr Showroom

Ervaar de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van Liebherr

Een nieuwe koelkast, vriezer of wijnkast koopt u niet zomaar. Het is prettig om van te voren de producten te zien, aan te raken en met elkaar te kunnen vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Liebherr biedt deze mogelijkheden in de Liebherr showroom waar wij ruim 100 modellen tonen. Bovendien kunt u over alle producten uitgebreid deskundig advies inwinnen.

Wilt u weten welke modellen in onze showroom te bekijken zijn? Klik dan hier.

Op afspraak geopend

De Liebherr showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Onze adviseur kan u daardoor al zijn aandacht geven en u optimaal adviseren over ons grote assortiment koel- en vriesapparaten.

Klik op de knop hieronder voor om een afspraak te maken voor vrijblijvend advies in onze showroom.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 9:00 – 16:30 uur
Uitsluitend op afspraak

Adres

Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn

Routebeschrijving

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.