Schrijf een review

Schrijf een review en maak kans op een Emsa koelkaraf t.w.v. € 49

Uw ervaring met Liebherr apparatuur is erg belangrijk. Een goede review helpt niet alleen anderen bij het vinden van de ideale koelkast, vriezer of wijnkast. U helpt ons bovendien om toekomstige apparaten nog beter te maken. Door een review te schrijven over uw Liebherr apparaat maakt u kans op een handige Emsa koelkaraf ter waarde van € 49. Elk kwartaal worden onder alle inzenders vijf koelkaraffen verloot.

Voor het schrijven van reviews werkt Liebherr samen met Kieskeurig. Kieskeurig verloot iedere maand nog eens 2 x € 250 onder alle inzenders van een review.

Actievoorwaarden

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.