Een Liebherr

voor het leven

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties bieden.

Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor koelen en vriezen.

Premium koel- en vriesapparaten

Gezond en duurzaam

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

Vrijstaande koel- en vriesapparaten

Het grootste en meest energiezuinige assortiment vrijstaande koel- en vriesapparaten. Vind eenvoudig de koelkast, vriezer of combinatie die het beste bij uw wensen aansluit.

Inbouw koel- en vriesapparaten

De ideale koelkast of vriezer, perfect geïntegreerd in uw keuken. Vind eenvoudig het apparaat dat het beste bij uw wensen aansluit.

Wijnkasten

Vind de ideale wijnkast om uw wijn optimaal tot zijn recht te laten komen.

Verkooppunten

De officiële Liebherr dealers bevinden zich verspreid in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Vind op basis van uw postcode of woonplaats een dealer bij u in de buurt.

Zoek een verkooppunt

Bijzondere productkenmerken

Dit zeggen anderen over Liebherr

Stijn over de GN 4335

“Ons gezin wordt steeds groter en met drie kinderen is het ongelooflijk handig om een grotere vriezer te hebben. Deze is meer dan ruim genoeg en handig in het gebruik. Uiteraard hebben we daarbij voor het meest zuinige model gekozen!”

Familie Luijten over de IK 3520

“We hebben jaren plezier gehad van meerdere Liebherr koel-/vriescombinaties. Nu krijgt de vrijstaande een tweede leven bij mijn zoon. Wederom met de nieuwe keuken gekozen voor Liebherr voor de kwaliteit.”

Familie Prins over de IKB 2760

“Eindelijk een koelkast waar alle weekboodschappen in kunnen. Mooi verlicht en de BioFresh lades zijn echt geweldig! De groenten blijven echt zo lang goed en vers, ik had niet gedacht dat dit zo goed zou werken! Ook het piepje op de deur werkt goed bij 2 puberende kinderen!”

Jacques over de IK 1920

“Ik heb al jarenlang een Liebherr in de berging staan. Die werkt nog steeds naar volle tevredenheid en ziet er uit als nieuw. Daarom heb ik nu een nieuwe inbouw Liebherr gekocht voor in de keuken. Hij is zuinig en gewoon degelijk. Alles is net even iets beter, sterker, praktischer en beter afgewerkt dan de rest, terwijl hij niet eens zoveel duurder is. En dan nog eens 7 jaar zekerheid! De keus was zó gemaakt!”

Fb over de GNP 3013

“Mijn moeder en oma hadden vroeger al een Liebherr vriezer, dus je kunt wel zeggen dat Liebherr al generaties in onze familie zit. Bij onze nieuwe keuken ook een grote Liebherr vrieskast aangeschaft. Wat een genot! Veel opbergruimte in veel lades. De lades gaan soepel en zijn makkelijk schoon te maken. Zeer tevreden over het NoFrost systeem. Het digitale display is eenvoudig en de vriezer is eenvoudig aan te sluiten. De vriezer is erg stil. Af en toe een geluidje. En de extra 5 jaar zekerheid na registreren is natuurlijk ook super service. Ik wil nooit meer een andere vriezer!”

Monique over de TP 1720

“Ik heb wederom voor een Liebherr koelkast gekozen omdat de vorige ruim 30 jaar uitstekend heeft gewerkt! De enige reden dat ik een nieuwe gekocht heb is energiebesparing. Mijn nieuwe koelkast is enorm zuinig en ik hoop weer vele jaren in volle tevredenheid van deze koelkast gebruik te kunnen maken.”

Het design en de kwaliteit van Liebherr zijn door de jaren heen met diverse awards bekroond


Red Dot Design Award

2015
2016
2017
2018
2019
2021


Interior Innovation Award

2015


Kieskeurig Best Reviewed

2019
2020
2021


iF Product Design Award

2015
2017
2018
2019
2021

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.