Branding op maat

Ontdek de design mogelijkheden

Liebherr heeft de mogelijkheid om koelkasten en diepvriezers een geheel eigen look te geven. Wij bieden een uitgebreid assortiment apparaten met een klantspecifieke uitrusting. Zo vindt u altijd het apparaat dat voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Liebherr apparaten kunnen individueel worden aangepast met behulp van branding opties. De kosten zijn afhankelijk van de toegepaste techniek, de specifieke eisen en de hoeveelheid apparaten.

PVC stickers (vinyl)

Deze populaire en veruit meest gebruikte techniek houdt in dat het benodigde ontwerp wordt afdrukt op een geschikt stickermateriaal (vaak PVC). De manier van drukken, zeefdruk of digitale print, is afhankelijk van het beeld en de hoeveelheid apparaten. Het vinyl wordt vervolgens door Liebherr handmatig aangebracht op de behuizing van het apparaat.

Thermosublimatie

Net als bij het drukken op PVC stickers bestaat dit proces uit twee stappen. In de eerste stap wordt met behulp van digitaal inkjet printen een sublimatiepapier van het ontwerp gecreëerd. Hiermee wordt vervolgens een printplaat gemaakt. Onder gecontroleerde druk en hitte doordringt de inkt het materiaal en laat en permanente full color afbeelding achter.

Gewaardeerd door vele merken

De hier getoonde merken zijn slechts een aantal van onze klanten. Liebherr maakt op maat gemaakte koelkasten en diepvriezers voor meer dan 200 verschillende merken.

Brochure

Alle mogelijkheden voor branding op maat vindt u in de brochure:

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.