Aanmelden extra zekerheid

7 jaar extra zekerheid op inbouwapparatuur

Wanneer u kiest voor een inbouwapparaat van Liebherr komt u in aanmerking voor 7 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat u, bovenop de fabrieksgarantie, van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon.

5 jaar extra zekerheid op professionele apparaten

Alle professionele apparaten (uitgezonderd wijnkasten) van Liebherr komen in aanmerking voor 5 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat u van het tweede tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon.

Meer informatie over garantie en extra zekerheid

Gratis aanmelden

U ontvangt deze extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf middels onderstaand formulier registreren.

Hier vindt u het typeplaatje

Het typeplaatje

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.