Aanmelden extra zekerheid

7 jaar extra zekerheid op alle huishoudelijke apparaten

Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten komen in aanmerking voor 7 jaar zekerheid. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum ontvangt u in het geval van een storing garantie op alle onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan uitsluitend de voorrijkosten van €74,60 incl. BTW (prijsniveau 2020).

5 jaar extra zekerheid op professionele apparaten

Alle professionele apparaten (uitgezonderd wijnkasten) komen in aanmerking voor 5 jaar extra zekerheid. Van het tweede tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum ontvangt u in het geval van een storing garantie op alle onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan uitsluitend de voorrijkosten van €61,65 excl. BTW (prijsniveau 2020).

Meer informatie over garantie en extra zekerheid

Gratis aanmelden

U ontvangt deze extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf middels onderstaand formulier registreren.

Het is verplicht om een PDF, scan of foto van de aankoopfactuur bij te voegen. Tip: vul het formulier in op uw smartphone of tablet, dan kunt u direct een foto van de factuur maken.

Vul hieronder het serienummer in om te beginnen. Let op! Het serienummer begint niet met 99…

Hier vindt u het typeplaatje

Het serienummer staat rechtsonder

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.