TP 1724 Comfort

Kampioen in zuinigheid

De Liebherr TP 1724 is een tafelmodel koelkast met energielabel E met een vriesvak van 18 liter. Uitvoering met een half deelbaar GlassLine plateau en afneembaar werkblad. Twee deurvakken zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van uitneembare gehard glazen bodem.

7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar zekerheid. Standaard heeft u 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum een storing optreden, dan betaalt u niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend de voorrijkosten Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Adviesprijs:  499

Vind een winkel
Ontdek alle voordelen
7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar zekerheid. Standaard heeft u 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum een storing optreden, dan betaalt u niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend de voorrijkosten Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Ook in hoekopstelling glasplateaus verwijderen.

De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90° volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. Dit geldt ook voor – indien van toepassing – de groentelade, de BioCool lade, de twee of drie 0°C laden van alle BioFresh modellen en de diepvriesladen

Schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk.

Veel onderdelen zijn geschikt om te reinigen in uw vaatwasser. Naast het deurinterieur bestaande uit kunststof plateauhouders, glasplateaus, flessenhouders, eierrekje en VarioBox, hoeven ook de GlassLine draagplateaus en de steunen voor het deelbare glasplateau niet met de hand te worden schoongemaakt.

Eenvoudig te reinigen interieur.

Kenmerkend voor het interieur van de koelkasten zijn de aan beide zijden aangebrachte zuilvormige plateauhouders. Dit concept garandeert een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplateaus. Een bijkomend voordeel is het gladde oppervlak van het interieur dat daardoor zeer eenvoudig is te reinigen.

Sneller invriezen.

Met de CoolPlus functie kan de temperatuur in het vriesvak voor meerdere uren worden verlaagd om daarmee levensmiddelen snel en vitaminevriendelijk in te vriezen. Daarnaast zorgt CoolPlus er voor dat de koelkast, ook bij een omgevingstemperatuur lager dan 18°C, tot een omgevingstemperatuur van +10°C blijft functioneren.

Overzichtelijk bewaren van groenten en fruit.

Transparante groente- en fruitladen bieden veel ruimte voor het overzichtelijk bewaren van groenten en fruit. Daarnaast zijn ze eenvoudig te reinigen.

Ruimte voor hoge karaffen of verpakkingen.

Het deel- en onderschuifbare glasplateau kan op iedere hoogte worden geplaatst en biedt daarmee maximale flexibiliteit. Zo vinden ook hoge karaffen snel een plaats in de koelruimte.

Ook voor extra grote 2 liter verpakkingen.

In hoogte verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem, kunststof steunrails en een solide omlijsting. Voor het veilig bewaren van flessen en levensmiddelen in de binnendeur beschikt het onderste deurvak over een houder die u kunt verschuiven. De deurvakken zijn groot genoeg voor 2 liter verpakkingen.

Tot 30 kg belastbaar en eenvoudig te reinigen.

Het hoogwaardige interieur wordt onderstreept door de luxe GlassLine uitrusting. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De draagplateaus zijn afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder dat deze eerst moeten worden uitgenomen. Bij een deuropening van slechts 90° zijn de glasplateaus uitneembaar.

Met links- of rechtsdraaiende deur.

Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.

Ook geschikt voor minder vlakke vloeren.

Dankzij de tot ca 1 cm in hoogte verstelbare pootjes kunnen de apparaten optimaal worden afgesteld. Hierdoor staat het apparaat – ook op een ongelijkmatige ondergrond – stabiel.

Ook voor onder het aanrecht.

Indien nodig kan het 3 cm dikke bovenblad worden gedemonteerd zodat het onder het aanrecht past. Hoogte zonder bovenblad is 82 cm.

Energiezuinige, heldere verlichting.

LED verlichting is energiezuinig, heeft een zeer lange levensduur en een minimale warmteafgifte. Daarnaast is voor LED-technologie weinig ruimte nodig waardoor de verlichting plaatsbesparend in het interieur kan worden geïntegreerd.

De Liebherr kwaliteit

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?
Heeft u een Liebherr apparaat in huis staan?
De vergelijking van "ander merk" apparaten is gebaseerd op de gemiddelde verbruikswaarden volgens Öko-Institut e.V. Freiburg 30 juni 2005 en marktgegevens van onderzoeksbureau GfK. Hierin worden apparaten met een gelijke netto inhoud met elkaar vergeleken; het verbruik is herleid tot kWh per 100 liter. Heeft u al een Liebherr? Dan wordt het energieverbruik van uw huidige Liebherr vergeleken met een model uit ons assortiment. In de calculatie is rekening gehouden met 2% stijging van de elektriciteitsprijs per jaar.

Gemiddelde prijs per kWh € 0,23
Specificaties
Standaard informatie
Afmetingen
Koelen
Vriezen
Overige kenmerken
Beschikbare accessoires
Botervloot
 24,95
Bestel direct
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk,... meer
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk, geschikt voor de vaatwasser en past in alle GlassLine deurvakken. minder
Lakstift wit
 14,52
Bestel direct
De lakstift kan worden gebruikt om kleine krasjes op witte oppervlakken snel te herstellen.
De lakstift kan worden gebruikt om kleine krasjes op witte oppervlakken snel te herstellen. minder
IJsblokjeshouder
 17,95
Bestel direct
De grote ijsblokjeshouder met deksel kan dankzij de handige vulopening eenvoudig met water worden gevuld. De dichte deksel maakt het veilig en droog transporteren en plaatsen van de houder mogelijk.
De grote ijsblokjeshouder met deksel kan dankzij de handige vulopening eenvoudig met water worden gevuld. De dichte deksel maakt het veilig en droog transporteren en plaatsen van de houder mogelijk. minder
Eierrekje
 17,95
Bestel direct
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de... meer
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de punt naar beneden worden geplaatst. minder
Vind een Liebherr dealer in de buurt
8.9 10 12
Reviews
Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de TP 1724 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product.
Schrijf een review
8,9
Kieskeurig.nl review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
t**r@v**g.net
03-04-2022
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Aanrader!
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Een nieuwe koelkast gekocht voor een ouder echtpaar in een aanleunwoning. Een perfect formaat als je met zijn 2 bent. Er is 1 vriesvak, wat precies mooi is om wat in te vriezen. Daarnaast is een mooie garantie van 7 jaar als je binnen 6 maanden aanmeldt.
Pluspunten
 • Compact met vriesvak
 • Goede hoogte zodat er een kookplaat bovenop kan
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
l**s@g**l.com
19-01-2022
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Veel ruimte en erg zuinige koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Prachtige koelkast met een goed formaat vriesvak en met voldoende capaciteit voor zowel drink/melkflessen en overige producten. Past perfect in mijn inbouwkeuken!
Pluspunten
 • zuinig
 • ruim
 • goed vriesvak
Review criteria:
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
chrisslokker@hotmail.com
06-01-2022
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Liebherr koelkast met vriesvak
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
goed verzorgt apparaat en koelt heel goed..

ik heb ook een vriekast en deze hebben we na 7 jaar vervangen,maar het huidige model werkt ook super .Dit model is de
igs 1624
Pluspunten
 • Mooie ruime koelkast
 • Koelt perfect en helemaal naar verwachting
Review criteria:
Goed
Goed
Voldoende
Goed
e**n@g**l.com
25-12-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Solide tafelkoelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Voor een tafelmodel koelkast veel ruimte, vriesvak over volle breedte geeft genoeg ruimte voor stadsbewoner voor tijdelijk bewaren diepvriesproducten. Koelkast is degelijk, sluit goed en maakt zeer weinig lawaai.
Aandachtspunt is wel dat alhoewel de draairichting van de buitendeur aanpasbaar is, dit niet zo is voor de deur van het vriesvak. Ook moet je er bij wisseling van de draairichting rekening mee houden dat de ladebak aan de deurkant dan niet volledig te openen is bij 90 graden openen, maar pas bij 135 graden+.
Tevens steekt de koelkast iets uit naar voren tov een standaard aanrechtblad van 60cm. Dit oogt wat minder strak maar heeft wel als voordeel dat de deur 180 graden te openen is voor eenvoudige toegang.
Review criteria:
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
H**t@*.com
27-10-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Bevalt prima. Raad de koelkast zeker aan!
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
De koelkast heeft een ruim vriesgedeelte voor een tafelkoelkast. Na het aansluiten was de koelkast al snel op temperatuur, ook maakt de koelkast vrijwel geen geluid. Ben erg tevreden over mijn aankoop.
Pluspunten
 • Ruim vriesgedeelte
 • Maakt vrijwel geen geluid
 • Was snel koel na ingebruikname
Minpunten
 • Nog geen minpunten
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
k**n@g**l.com
11-08-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
De zon schijnt weer...
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Eindelijk een vervangende koelkast, na 4 maanden worstelen met lekkend vriesvak. Hoera! Het leven ziet er weer heel wat zonniger uit.
Pluspunten
 • dit vriesvakdeurtje sluit goed
 • buitendeur piept niet
 • perfecte koelkast, o.m. vanwege de maat
Review criteria:
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
k**n@g**l.com
28-07-2021
 • Product paar maanden in bezit
 • Product gekocht
Wat een teleurstelling...
Algemene score
Reviewscore | 6,0
Da's nou jammer. Schreef ik op 8-4 nog dat ik uitermate tevreden was met mijn nieuwe koelkast, blijkt nu toch dat er waarschijnlijk sprake is van een fabrieksfout.
Het deurtje van het vriesvak heeft namelijk vanaf het begin niet goed gesloten. Toen ik de eerste dag bij 'mijn' witgoedhandelaar op de hoek meldde dat ik het deurtje niet dicht kreeg, raadde hij aan het echt héél hard dicht te duwen, dat was normaal. (Dat dit niet het geval was bij mijn vorige, precies dezelfde koelkast, werd niet gehoord.)
Toen ik na een paar dagen merkte dat aan de onderkant van het deurtje water lekte, kwam een medewerker meteen kijken, dacht dat het afsluitrubber was vervormd omdat de koelkast de hele winter in de opslag had gestaan; hij haalde ijs tussen de randen weg, warmde het rubber wat op en zei dat ik moest bellen als het euvel zo niet was verholpen.
Toen het inderdaad bleef lekken, moest ik de hoofdleverancier bellen. Die stuurde een monteur, die keek, zag dat het idd lekte, zocht, maar snapte niet hoe dit kon, zei dat hij een nieuw deurtje zou bestellen. Daarmee bezig ontdekte hij dat ook het afsluitende rubber los besteld kon worden, dat leek hem ook beter. Over een dag of tien kon ik dat nieuwe rubber verwachten. Die avond ontdekte ik dat het deurtje zo raar was teruggeplaatst dat het na opening scheef hing en ik het terug moest duwen om het dicht te krijgen.
Dat werd rechtgezet toen de monteur inderdaad na zo'n 14 dagen het rubber kwam vervangen. Maar helaas, de volgende dag zag ik dat de druppels alweer onder aan het deurtje verschenen... Nog een paar dagen gewacht, het bleef lekken, weer gebeld met de leverancier, de dame aan de telefoon zei (in overleg met de monteur) dat dan wel een heel nieuw deurtje zou worden besteld, weer dag of 14 gewacht, dagdeel vrij genomen, monteur vriendelijk ontvangen, in de hoop dat het nu dan eindelijk in orde zou komen.
U begrijpt het al: nee dus. Toen ik wat wanhopig de witgoedhandel om de hoek belde, snapten ze daar ook heel goed dat ik nu wel een nieuw apparaat wilde. Daarvoor moest ik alleen toch echt weer met de leverancier bellen, die zei dat eerst opnieuw een afspraak moest worden gemaakt met een monteur vanuit Alkmaar... pfff...
Die kwam, zag en bestelde inderdaad een nieuwe koelkast. Wachttijd inmiddels al 3 weken en wanneer die komt??? Tja...
In de tussentijd verbruikt het apparaat bijna 4 maanden extra energie omdat de hele koelkast vanwege het lekkende vriesvakdeurtje superkoud is (al zegt de dame aan de telefoon dat dit onzin is, want het is een zuinige koelkast, duhuh...). U begrijpt: heel blij word ik hier niet van.
Minpunten
 • niet sluitend deurtje van het vriesvak
 • nieuwe koelkast wordt te laat geleverd
Review criteria:
1 reactie (verberg reactie)
Officiële reactie van Liebherr (29-07-2021)
Beste mevrouw De Klein,

Ondanks strenge kwaliteitscontroles bij de fabricage zijn er uitzonderlijke gevallen zoals deze waarbij er iets niet helemaal goed is gegaan. Heel vervelend, maar gelukkig kan het onder garantie opgelost worden. Bij het aanbod om de koelkast om te ruilen voor een nieuw exemplaar is aangegeven dat de nieuwe koelkast deze week (week 30) weer wordt op voorraad wordt verwacht en u kunt daarom op korte termijn een telefoontje verwachten om een afspraak voor de omruiling te maken.

Heeft u nog vragen? Dan raad ik aan om even contact op te nemen met onze serviceafdeling via 0297-239955 of via service@buram.nl.

Hopelijk kunt u snel weer blij worden van uw Liebherr koelkast.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.
Importeur van Liebherr
M.C. Tinga
21-07-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Fijne koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Wat een fijne koelkast, praktisch ingericht en optimaal alle ruimte benut. Het vriesvak is voldoende voor 1-gezins huishouden.
Pluspunten
 • koelt goed
 • veel ruimte
 • praktisch in te delen
Minpunten
 • ik weet zo geen minpunten
Review criteria:
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
LIEBHERR ICH LIEBE DICH.
24-06-2021
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
ZEER STIL
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
DEZE KOELKAST IS ZEER DEGELIJK GEBOUWD IN VERGELIJKING MET ANDERE KOELKASTEN. DE DEUR SLUIT ALS EEN BANK KLUIS. DUS TOPKWALITEIT.
OMDAT DE KOELKAST IN DE WOONKAMER MOET STAAN IS HIJ ZEER STIL, JE HOORT HEM BIJNA NIET EN DIT WAS EEN VOORWAARDE VOOR MIJ OM HEM TE KOPEN.
BOVENDIEN HEEFT HIJ EEN LEKKER GROOT VRIESVAK WAAR JE VEEL IN KUNT OPSLAAN.
OOK MET ENERGIE LABEL A IS HIJ OOK NOG EENS ZEER ENERGIE ZUINIG. JE KRIJGT OOK NOG EENS EXTRA GARANTIE ZEKERHEID CADEAU (2+5)JAAR.
IK HEB GEEN BETERE KUNNEN VINDEN (NA GRONDIGE VERGLIJKING MET ANDERE MERKEN) EN ADVISEER HEM GRAAG VERDER.
LIEBHERR ICH LIEBE DICH.
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Van den berg
05-05-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Koelkast liebherr
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Mooi en groot koelt goed blij mee
Prijs in verhouding een aanschaf wel maar de moeite geen spijt van .
Review criteria:
Goed
Goed
Goed
Goed
Liebherr TP 1724
04-05-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Top apparaat
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Wat een een goedgebouwde en uitstekend werkende zuinige koelkast is deze Liebherr TP 1724. Wordt wel eens vergeleken met de RollsRoyce onder de koelkasten. Ook het interieur is prachtig en oogt fris. Draairichting van de deur en diepvriesklep is eenvoudig te veranderen. Je hoort het apparaat nauwelijks. Echt een aanrader!
Pluspunten
 • Solide
 • Mooi uiterlijk
 • Mooi van binnen
 • Fluisterstil
Minpunten
 • Geen
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Katrien de Klein
08-04-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Fijn, zo'n 'vierkante' koelkast...
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
...want zo past er een groter kooktoestel op. Bijna 9 jaar geleden schafte ik, na een verhuizing, deze combinatie (60 bij 60) aan. Toen de koelkast het begaf (misschien heb ik 'm niet goed onderhouden, moet ik eerlijk toegeven) wilde ik onmiddellijk dezelfde terug, nadat ik ontdekte dat reparatie helaas het geld niet meer waard was. (Gelukkig was-ie op voorraad bij mijn huisleverancier en wordt de oude gerecycled.) Mede natuurlijk omdat er genoeg in kan en ook het vriesvakje groter is dan wat ik gewend ben. Nu ga ik er zorgvuldiger mee om en hoop er nog járen plezier en gemak van te hebben.
Pluspunten
 • het vierkante formaat
 • de handige indeling
 • de grootte van het vriesvak
Minpunten
 • van de vorige ging het lampje al snel stuk
 • het nieuwe lampje brandde ook snel door.
Review criteria:
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

  Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

  Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.