TP 1434 Comfort

Compacte alleskunner

De Liebherr TP 1434 is een 55 cm brede tafelmodel koelkast met inwendig vriesvak. Uitvoering met verstelbare GlassLine plateaus, kastbrede groentelade en afneembaar werkblad. Twee deurvakken zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van uitneembare gehard glazen bodem.

7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar zekerheid. Standaard heeft u 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum een storing optreden, dan betaalt u niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend de voorrijkosten Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Adviesprijs:  449

Vind een winkel In de Liebherr showroom bekijken
Ontdek alle voordelen
7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar zekerheid. Standaard heeft u 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum een storing optreden, dan betaalt u niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend de voorrijkosten Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Ook in hoekopstelling glasplateaus verwijderen.

De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90° volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. Dit geldt ook voor – indien van toepassing – de groentelade, de BioCool lade, de twee of drie 0°C laden van alle BioFresh modellen en de diepvriesladen

Schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk.

Veel onderdelen zijn geschikt om te reinigen in uw vaatwasser. Naast het deurinterieur bestaande uit kunststof plateauhouders, glasplateaus, flessenhouders, eierrekje en VarioBox, hoeven ook de GlassLine draagplateaus en de steunen voor het deelbare glasplateau niet met de hand te worden schoongemaakt.

Eenvoudig te reinigen interieur.

Kenmerkend voor het interieur van de koelkasten zijn de aan beide zijden aangebrachte zuilvormige plateauhouders. Dit concept garandeert een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplateaus. Een bijkomend voordeel is het gladde oppervlak van het interieur dat daardoor zeer eenvoudig is te reinigen.

Sneller invriezen.

Met de CoolPlus functie kan de temperatuur in het vriesvak voor meerdere uren worden verlaagd om daarmee levensmiddelen snel en vitaminevriendelijk in te vriezen. Daarnaast zorgt CoolPlus er voor dat de koelkast, ook bij een omgevingstemperatuur lager dan 18°C, tot een omgevingstemperatuur van +10°C blijft functioneren.

Overzichtelijk bewaren van groenten en fruit.

Transparante groente- en fruitladen bieden veel ruimte voor het overzichtelijk bewaren van groenten en fruit. Daarnaast zijn ze eenvoudig te reinigen.

Ook voor extra grote 2 liter verpakkingen.

In hoogte verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem, kunststof steunrails en een solide omlijsting. Voor het veilig bewaren van flessen en levensmiddelen in de binnendeur beschikt het onderste deurvak over een houder die u kunt verschuiven. De deurvakken zijn groot genoeg voor 2 liter verpakkingen.

Tot 30 kg belastbaar en eenvoudig te reinigen.

Het hoogwaardige interieur wordt onderstreept door de luxe GlassLine uitrusting. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De draagplateaus zijn afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder dat deze eerst moeten worden uitgenomen. Bij een deuropening van slechts 90° zijn de glasplateaus uitneembaar.

Met links- of rechtsdraaiende deur.

Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.

Ook geschikt voor minder vlakke vloeren.

Dankzij de tot ca 1 cm in hoogte verstelbare pootjes kunnen de apparaten optimaal worden afgesteld. Hierdoor staat het apparaat – ook op een ongelijkmatige ondergrond – stabiel.

Ook voor onder het aanrecht.

Indien nodig kan het 3 cm dikke bovenblad worden gedemonteerd zodat het onder het aanrecht past. Hoogte zonder bovenblad is 82 cm.

Energiezuinige, heldere verlichting.

LED verlichting is energiezuinig, heeft een zeer lange levensduur en een minimale warmteafgifte. Daarnaast is voor LED-technologie weinig ruimte nodig waardoor de verlichting plaatsbesparend in het interieur kan worden geïntegreerd.

De Liebherr kwaliteit

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?
Heeft u een Liebherr apparaat in huis staan?
De vergelijking van "ander merk" apparaten is gebaseerd op de gemiddelde verbruikswaarden volgens Öko-Institut e.V. Freiburg 30 juni 2005 en marktgegevens van onderzoeksbureau GfK. Hierin worden apparaten met een gelijke netto inhoud met elkaar vergeleken; het verbruik is herleid tot kWh per 100 liter. Heeft u al een Liebherr? Dan wordt het energieverbruik van uw huidige Liebherr vergeleken met een model uit ons assortiment. In de calculatie is rekening gehouden met 2% stijging van de elektriciteitsprijs per jaar.

Gemiddelde prijs per kWh € 0,23
Specificaties
Standaard informatie
Afmetingen
Koelen
Vriezen
Overige kenmerken
Beschikbare accessoires
Botervloot
 24,95
Bestel direct
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk,... meer
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk, geschikt voor de vaatwasser en past in alle GlassLine deurvakken. minder
Lakstift wit
 14,52
Bestel direct
De lakstift kan worden gebruikt om kleine krasjes op witte oppervlakken snel te herstellen.
De lakstift kan worden gebruikt om kleine krasjes op witte oppervlakken snel te herstellen. minder
IJsblokjeshouder
 17,95
Bestel direct
De grote ijsblokjeshouder met deksel kan dankzij de handige vulopening eenvoudig met water worden gevuld. De dichte deksel maakt het veilig en droog transporteren en plaatsen van de houder mogelijk.
De grote ijsblokjeshouder met deksel kan dankzij de handige vulopening eenvoudig met water worden gevuld. De dichte deksel maakt het veilig en droog transporteren en plaatsen van de houder mogelijk. minder
Eierrekje
 17,95
Bestel direct
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de... meer
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de punt naar beneden worden geplaatst. minder
Vind een Liebherr dealer in de buurt
9.3 10 6
Reviews
Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de TP 1434 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product.
Schrijf een review
9,3
Kieskeurig.nl review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
andrevanmaaren2674
12-12-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Super tafelmodel koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Heb dit product gekocht omdat ik het al jaren verkoop. De kwaliteit is bij mij bekend en is de beste. Dit baseer ik op bouwkwaliteit en levensduur. Ook de service van Liebherr naar klanten toe is supergoed.

Ook de mogelijkheid om zeer eenvoudig extra acc. Te bestellen ervaar ik als zeer fijn.

Kortom supertevreden. Enig minpunt bij mijn huidige aankoop vindt ik dat er maar twee glazen planken meegeleverd worden ipv drie.
Pluspunten
 • Duurzaam
 • Stevig
 • Zuinig
Minpunten
 • 1 plank te weinig
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
g**n@o**k.com
07-07-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Na 18 jaar Liebherr hebben wij nu de Liebherr TP 1434-22
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Liebherr een product waar je jaren lang plezier van hebt nooit geen problemen onze vorige koelkast was ook een Liebherr Comfort je gelooft het niet maar gekocht in 2003 18 jaar. Nu was het tijd om deze in te ruilen voor een Liebherr TP 1434-22, hopelijk hebben wij van deze ook heel lang plezier en voor de prijs heb je een prima product wat jaren meegaat. TOP.
Pluspunten
 • Prima producten Liebherr
 • Je hebt er jaren plezier van
 • En de prijs valt reuze mee
Minpunten
 • Geen
 • Geen
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
koelecora
23-06-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
koelkast TP1434-22
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
ik heb deze koelkast gekocht omdat hij een van de zuinigste, milieuverantwoordste is. Tevens minimaal geluid geeft en ook een redelijke inhoud heeft en ooit geadviseerd door consumentenbond en een vriendin. En.. de groentenbak er uit kan ook als de deur alleen maar 90 graden open kan.
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wil
27-04-2021
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Super voor in de voortent van de caravan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Werk super in de voortent van de caravan
Koelt en vriest super
Maakt bijna geen geluid in een woord geweldig
Minpunten
 • Geen
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
aad jacobs
10-04-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
tafelmodel koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
product ziet er goed uit en goed van kwaliteit, hebben vandaag thuis bezorgd gekregen en hopen er lang plezier van te hebben
Pluspunten
 • mooi uiterlijk
 • goede indeling
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Harm D
13-10-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Klein maar ruim
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Fijne kleine koelkast met genoeg ruimte voor een 1 á 2 persoons huishouden.
Mooie ledverlichting, veel ruimte in de deur, glazen en daardoor goed zuiver te houden draagplateau's.
Handig diepvriesvak waar makkelijk 2 hele broden in passen, en het deurtje sluit heel goed af.
Bovendien is het een super enengiezuinige koelkast, A+++, voor mij ook een goede reden om deze koelkast aan te schaffen.
Pluspunten
 • energiezuinig
 • klein
Minpunten
 • Een 3e draagplateau was handig geweest
 • 2 kleine groentelade's ipv 1 grote
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

  Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

  Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.