Vervang uw oude koel/vriescombinatie

Wilt u weten welke nieuwe Liebherr koel/vriescombinatie in uw huidige keukenmeubel past zonder de meubeldeuren te vervangen? Met de inbouw vervangingsmodule berekent u in drie stappen welke modellen in uw huidige keukenmeubel passen.

Koelkasten en diepvrieskasten met een enkele deur zijn niet in de module opgenomen. Om een apparaat met een deur te vervangen hoeft u alleen de nishoogte te weten. U  kunt bij de inbouwkoelkasten en inbouwvriezers eenvoudig op nishoogte filteren om het voor u geschikte apparaat te vinden.

 

Stap 1. Kies de inbouwsituatie

Stap 2. Kies het bestaande deurmontagesysteem

Stap 3. Voer de maten van uw keukenmeubel in zoals aangegeven in de afbeelding

 

 

Liebherr
Het resultaat is gebaseerd op de door u ingegeven informatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Stap 1. Kies uw inbouwsituatie
Stap 2. Kies uw huidige deurmontagesysteem
Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.