Side-by-side combinaties

Side-by-side: het beste wat Liebherr te bieden heeft

De side-by-side combinaties bieden u het beste wat Liebherr te bieden heeft: de nieuwste innovaties, de hoogste kwaliteit en de beste bewaaromstandigheden voor verse levensmiddelen.

De side-by-sides zijn verkrijgbaar met verschillende indelingen, met elk verschillende bewaarmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor extra lang bewaren van verse levensmiddelen met BioFresh, voor een automatische IceMaker of voor het bewaren van zowel rode als witte wijn op drinktemperatuur. Ook is er keuze uit verschillende materialen zoals edelstaal of BlackSteel.

Stel zelf uw ideale Side-by-Side samen

Met de Side-by-Side configurator stelt makkelijk uw eigen koelmeubel samen. Kiest u voor BioFresh voor superlange versheid, voor BioFresh-Plus voor het extra lang bewaren van vis, voor een extra ruim vriesdeel of voor een wijngedeelte met twee temperatuurzones? De keuze is aan u!

Stel zelf uw ideale side-by-side samen

Sommige vrijstaande Liebherr apparaten kunt u ook zelf combineren tot uw ideale Side-by-Side koel- en vriescombinatie. Kiest u voor BioFresh voor superlange versheid, voor BioFresh-Plus voor het extra lang bewaren van vis, voor een extra ruim vriesdeel of voor een wijngedeelte met twee temperatuurzones? De keuze is aan u!

Dankzij de verwarmde zijwanden kunnen de apparaten probleemloos direct tegen elkaar worden gemonteerd zodat optisch één apparaat ontstaat.

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.