De innovaties van Liebherr inbouwapparatuur

Kiest u voor inbouwapparatuur van Liebherr? Dan kiest u voor kwaliteit op het hoogste niveau, een tijdloos design en innovatieve technologie.

Bij volle koelkast voldoende licht
LED lichtzuilen

De koelkasten en koel/-vriescombinaties uit de Premium serie worden gekenmerkt door de geïntegreerde lichtzuilen. De BioFresh modellen hebben twee lichtzuilen, de modellen zonder BioFresh hebben er een. In de zijwand zijn tientallen LED’s aangebracht die voor een uitstekende en gelijkmatige interieurverlichting zorgen.

Inclusief zacht sluiten garantie
SoftSystem

Het in de deur geïntegreerde SoftSystem remt de sluitbeweging van de deur en trekt vervolgens de deur zachtjes dicht, ook bij volle deurbelading. De deur wordt bovendien bij een openingshoek van 45° automatisch gesloten. Alle Premium modellen zijn voorzien van SoftSystem.

Zachtsluitende BioFresh-laden
SoftTelescopic

De BioFresh-laden van de Premium modellen zijn uitgerust met SoftTelescopic. De laden op lichtlopende telescooprails kunnen volledig worden uitgetrokken en sluiten weer vanzelf en zachtjes.

Een geruststellend gevoel
7 jaar zekerheid

Wanneer u kiest voor een inbouw koelkast, inbouw koelvriescombinatie of inbouw vriezer van Liebherr ontvangt u naast de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar extra zekerheid. Mocht er zich in het derde tot en met het zevende jaar een storing voordoen, worden onderdelen en arbeid niet in rekening gebracht. Een geruststellend gevoel.

Vind uw ideale koel/-vriescombinatie, koelkast of diepvrieskast:

Ook voor bestaande keukens

Wilt u weten welke nieuwe Liebherr koel/vriescombinatie in uw huidige keukenmeubel past zonder de meubeldeuren te vervangen? Met de inbouw vervangingsmodule berekent u eenvoudig welke modellen in uw huidige keukenmeubel passen.

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.