Schrijf een review

Schrijf een review en maak kans op een Emsa koelkaraf t.w.v. € 49

Uw ervaring met Liebherr apparatuur is erg belangrijk. Een goede review helpt niet alleen anderen bij het vinden van de ideale koelkast, vriezer of wijnkast. U helpt ons bovendien om toekomstige apparaten nog beter te maken. Door een review te schrijven over uw Liebherr apparaat maakt u kans op een handige Emsa koelkaraf ter waarde van € 49. Elk kwartaal worden onder alle inzenders tien koelkaraffen verloot.

Voor het schrijven van reviews werkt Liebherr samen met Kieskeurig. Kieskeurig verloot iedere maand nog eens 2 x € 250 onder alle inzenders van een review.

Actievoorwaarden

Bewaar dranken tot 4 uur koel met deze koelkaraf

De Emsa koelkaraf heeft een inhoud van 1 liter en dankzij het koelelement blijven dranken tot 4 uur koel. Ideaal voor een etentje of voor in de tuin!

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.