Zo stelt u uw eigen koelmeubel samen

Om condensatie tussen apparaten met lage temperaturen (0°C of kouder) of tussen apparaten met sterke temperatuurverschillen zoals een koel- en vrieskast te voorkomen, beschikken veel Liebherr inbouw apparaten over een ingebouwd verwarmingssysteem in de bovenzijde en/of zijwanden.

Deze voor Side-by-Side geschikte apparaten kunnen probleemloos gecombineerd worden met andere inbouwapparatuur. Alle apparatuur en het keukenmeubel zijn daarbij optimaal beschermd.

Diepvriesapparaten met verwarmde bovenzijde

Alle vrieskasten met nishoogte 72 en 88 cm zijn voorzien van een verwarmde bovenzijde. Dit maakt een verticale combinatie met een koel- of wijnkast in een nismaat naar keuze mogelijk.

Verwarmde bovenzijde

Twee verwarmde zijwanden

De onderbouw vrieskasten, onderbouw BioFresh koeler SUIB 1550, de inbouw vrieskasten met nishoogte 140 en 178 cm en koel-/vriescombinatie SICN 3386 hebben twee verwarmde zijwanden. Hiermee is het mogelijk om aan beide zijden apparaten in elke gewenste nishoogte te plaatsen.

Verwarmde zijwanden

Verwarmde bovenzijde en wanden

Dankzij de verwarmde bovenzijde en zijwanden kan BioFresh koeler SIBP 1650 in iedere combinatie worden opgenomen. Zowel boven als aan beide zijden kunnen apparaten in iedere nishoogte worden geplaatst.

Verwarmde bovenzijde en wanden

Combinatievoorbeelden

Alle ruimte voor een groot gezin

83 flessen wijn op twee verschillende temperaturen bewaren, een grote vriezer met warme wandsysteem die u nooit meer hoeft te ontdooien en een luxe koelkast met BioFresh. Geniet op één plaats van alle voordelen van Liebherr.

EWTgb 3583 Vinidor SIGN 3576 Premium IKBP 3560 Premium

 

Hét ideale koelmeubel

Een grote diepvrieskast met warme wandsysteem die nooit meer ontdooid hoeft te worden, 66 flessen wijn op vier verschillende temperaturen bewaren, twee volledige BioFresh koelers met verwarmde bovenzijde en wanden die elk afzonderlijk als DrySafe of HydroSafe ingesteld kunnen worden en een ruime koelkast. Dit koelmeubel biedt alle ruimte voor het lang bewaren van uw verse levensmiddelen.

SIGN 3576 Premium EWTdf 1653 Vinidor (2x) IK 3520 Comfort
  SIBP 1650 Premium (2x)  

 

De wijnkast stijlvol geïntegreerd in iedere keuken

Combineer de unieke Liebherr koel/vriescombinatie met zijwandverwarming met een fraaie TipOpen wijnkast met 2 afzonderlijk instelbare temperatuurzones die plaats biedt aan 83 flessen. Een echte blikvanger in uw keuken. 

  EWTgb 3583 Vinidor SICN 3386 Premium

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?