Voor een goed overzicht.
Al voordat u de koelkast opent.

Vier overzichtelijke series

Welk apparaat is het juiste voor mij? Deze vraag is niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Daarom hebben we het voor u nog makkelijker gemaakt en ons assortiment ingedeeld in vier overzichtelijke series. Zo vindt u heel eenvoudig het apparaat dat bij u past.

PURE-SERIE

Voor alle essentiële behoeften.

De Pure-serie is onze basisklasse. Eenvoudig, overzichtelijk en perfect uitgerust voor alle essentiële behoeften. Apparaten van de Pure-serie zijn gereduceerd tot het wezenlijke. Maar boordevol met de hoogste kwaliteit van Liebherr.

PLUS-SERIE

Met meer plus comfort.

De Plus-serie is gebaseerd op onze Pure-serie, uitgebreid met vele extra details. Plus betekent hier vooral meer Plus-comfort. De apparaten koelen en vriezen niet alleen optimaal, ze zijn ook net even slimmer. Ze maken uw leven dus ook net even makkelijker.

PRIME-SERIE

Een onmiskenbaar teken voor design en materiaal.

Met de Prime-serie wordt het duidelijk geraffineerder. De serie staat voor design en materiaal op hoog niveau. Zo worden in de apparaten vooral echte materialen gebruikt, bijvoorbeeld edelstaal. Maar ook bijzondere lichtoplossingen maken deze apparaten tot een echte eyecatcher.

PEAK-SERIE

Voor mensen die alles willen.

De Peak-serie is de absolute topper van onze series. Hier geldt: alleen het allerbeste is goed genoeg. Compromissen zijn niet toegestaan. Innovatieve Liebherr-technologie gecombineerd met highend-design en elegante comfortoplossingen. Apparaten van deze serie zijn voor mensen die alleen het beste van het beste willen.

Wat anderen zeggen over Liebherr

Stijn over de GN 4335

“Ons gezin wordt steeds groter en met drie kinderen is het ongelooflijk handig om een grotere vriezer te hebben. Deze is meer dan ruim genoeg en handig in het gebruik. Uiteraard hebben we daarbij voor het meest zuinige model gekozen!”

Marjan over de IK 1960

“We hadden al een Liebherr diepvrieskast en die bevalt zo goed dat ik per se een Liebherr inbouwkoelkast wilde kopen toen onze oude aan vervanging toe was. Het is een heel fijne, overzichtelijke koelkast met handige extra’s zoals het temperatuurdisplay, de zelfsluitende deur, tiptoetsbediening en het deuralarm. Ik ben heel blij met deze aankoop!”

Y over de Liebherr GN 4375

“Omdat ik in de keuken ook een Liebherr koelkast heb, wilde ik heel graag in mijn garage ook een vriezer van dit merk. De kwaliteit en afwerking is gewoon super. Ook is de vriezer zeer zuinig en stil.”

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.