IK 2320 Comfort

Details maken het verschil

De Liebherr IK 2320 is een zuinige inbouw koeler en voorzien van handige extra’s als een zelfsluitende deur, een digitale temperatuurmeter en een perfect verstelbaar GlassLine interieur. Drie deurvakken zijn in hoogte verstelbaar.

7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat u, bovenop de fabrieksgarantie, van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend voorrijkosten. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Houd groenten en fruit langer vers.

Veel groente en fruitsoorten zijn in de BioCool lade langer houdbaar. In deze kastbrede lade, op rails of rolwieltjes, kunt u met een schuifsysteem de luchtvochtigheid in deze lade verhogen.

Snel afkoelen van levensmiddelen.

De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende twaalf uur naar +2°C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen of een groot aantal flessen.

Adviesprijs:  929

Vind een winkel
Ontdek alle voordelen
7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat u, bovenop de fabrieksgarantie, van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend voorrijkosten. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Houd groenten en fruit langer vers.

Veel groente en fruitsoorten zijn in de BioCool lade langer houdbaar. In deze kastbrede lade, op rails of rolwieltjes, kunt u met een schuifsysteem de luchtvochtigheid in deze lade verhogen.

Ook in hoekopstelling glasplateaus verwijderen.

De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90° volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. Dit geldt ook voor – indien van toepassing – de groentelade, de BioCool lade, de twee of drie 0°C laden van alle BioFresh modellen en de diepvriesladen

Schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk.

Veel onderdelen zijn geschikt om te reinigen in uw vaatwasser. Naast het deurinterieur bestaande uit kunststof plateauhouders, glasplateaus, flessenhouders, eierrekje en VarioBox, hoeven ook de GlassLine draagplateaus en de steunen voor het deelbare glasplateau niet met de hand te worden schoongemaakt.

Eenvoudig te reinigen interieur.

Kenmerkend voor het interieur van de koelkasten zijn de aan beide zijden aangebrachte zuilvormige plateauhouders. Dit concept garandeert een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplateaus. Een bijkomend voordeel is het gladde oppervlak van het interieur dat daardoor zeer eenvoudig is te reinigen.

Ook voor extra grote verpakkingen.

De binnendeur van de Comfort modellen kenmerkt zich door de hoogwaardige afwerking. De gehard glazen bodem van gesatineerd veiligheidsglas zit stevig ingeklemd in twee kunststof houders met verstelbare flessenhouder. De deurvakken zijn in hoogte verstelbaar.

Tot 30 kg belastbaar en eenvoudig te reinigen.

Het hoogwaardige interieur wordt onderstreept door de luxe GlassLine uitrusting. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De draagplateaus zijn afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder dat deze eerst moeten worden uitgenomen. Bij een deuropening van slechts 90° zijn de glasplateaus uitneembaar.

Zeker en vast.

Apparaat wordt op 4 punten aan het meubel bevestigd en na montage netjes afgedekt.

Altijd de juiste afstand.

De vier bevestigingspunten beschikken over afstandhouders die ervoor zorgen dat het apparaat op de juiste diepte in de meubelkast wordt geplaatst.

Altijd stabiel.

Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes kunnen de apparaten optimaal worden afgesteld. Hierdoor staat het apparaat altijd stabiel.

Perfecte montage voor iedereen.

Met de bevestigingsplaat wordt het meubelpaneel bij de deur-op-deur modellen direct op de deur van de koelkast gemonteerd. Dankzij de bevestigingsplaat is het meubelpaneel in hoogte, breedte en diepte aan te passen. Hiermee zijn Liebherr inbouwapparaten perfect af te stellen.

Energiezuinige, heldere verlichting.

LED verlichting is energiezuinig, heeft een zeer lange levensduur en een minimale warmteafgifte. Daarnaast is voor LED-technologie weinig ruimte nodig waardoor de verlichting plaatsbesparend in het interieur kan worden geïntegreerd.

Overzichtelijke bediening.

Met de druktoetsbediening kunnen alle functies eenvoudig en overzichtelijk worden ingesteld. De gekozen temperatuur wordt in het digitale LC Display tot op de graad nauwkeurig aangegeven.

Ook voor extra grote 2 liter verpakkingen.

In hoogte verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem, kunststof steunrails en een solide omlijsting. Voor het veilig bewaren van flessen en levensmiddelen in de binnendeur beschikt het onderste deurvak over een houder die u kunt verschuiven. De deurvakken zijn groot genoeg voor 2 liter verpakkingen.

Met links- of rechtsdraaiende deur.

Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.

Beveiligd tegen kinderhandjes.

Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven.

Maximale flexibiliteit in het interieur.

Kenmerkend voor de Liebherr binnenkuip zijn de aan beide zijden geïntegreerde steunen aan voor- en achterkant. Deze garanderen een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplateaus. U kunt de glasplateaus om de 4 cm plaatsen. Een ander voordeel is het zeer gladde interieur dat schoonmaken vereenvoudigt.

Snel afkoelen van levensmiddelen.

De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende twaalf uur naar +2°C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen of een groot aantal flessen.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?
Heeft u een Liebherr apparaat in huis staan?
De vergelijking van "ander merk" apparaten is gebaseerd op de gemiddelde verbruikswaarden volgens Öko-Institut e.V. Freiburg 30 juni 2005 en marktgegevens van onderzoeksbureau GfK. Hierin worden apparaten met een gelijke netto inhoud met elkaar vergeleken; het verbruik is herleid tot kWh per 100 liter. Heeft u al een Liebherr? Dan wordt het energieverbruik van uw huidige Liebherr vergeleken met een model uit ons assortiment. In de calculatie is rekening gehouden met 2% stijging van de elektriciteitsprijs per jaar.

Gemiddelde prijs per kWh € 0,23
Specificaties
Standaard informatie
Afmetingen
Koelen
Overige kenmerken
Beschikbare accessoires
Set stelpoten
 7,95
Bestel direct
Dankzij de in hoogte verstelbare poten kan het inbouwapparaat perfect worden uitgelijnd op de opstellingslocatie, waardoor een optimaal sluitgedrag van de deur wordt gegarandeerd en apparaten blijven functioneren.
Dankzij de in hoogte verstelbare poten kan het inbouwapparaat perfect worden uitgelijnd op de opstellingslocatie, waardoor een optimaal sluitgedrag van de deur wordt gegarandeerd en apparaten blijven functioneren. minder
Edelstalen meubelfront met handgreep (9901996)
 499
Een hoogwaardige edelstalen front (1233 x 595 x 19 mm) met robuuste handgreep voor nismaat 122cm.
Een hoogwaardige edelstalen front (1233 x 595 x 19 mm) met robuuste handgreep voor nismaat 122cm. minder
Afdekplaatjes scharniergaten
 4,95
Bestel direct
Wanneer een apparaat met sleepdeurmontage wordt vervangen door een model met deur-op-deurmontage, kunnen de gaten in de meubelpanelen worden opgevuld met deze afdekplaatjes.
Wanneer een apparaat met sleepdeurmontage wordt vervangen door een model met deur-op-deurmontage, kunnen de gaten in de meubelpanelen worden opgevuld met deze afdekplaatjes. minder
Botervloot
 12,95
Bestel direct
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk,... meer
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk, geschikt voor de vaatwasser en past in alle GlassLine deurvakken. minder
Eierrekje
 12,95
Bestel direct
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de... meer
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de punt naar beneden worden geplaatst. minder
VarioBox-set
 49,95
Bestel direct
In de uitneembare VarioBoxen kunnen levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld. De VarioBoxen zijn net als de deurvakken op verschillende hoogtes in de deur te plaatsen. Dankzij de uittrek-stop blijft de box bij het pakken van... meer
In de uitneembare VarioBoxen kunnen levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld. De VarioBoxen zijn net als de deurvakken op verschillende hoogtes in de deur te plaatsen. Dankzij de uittrek-stop blijft de box bij het pakken van levensmiddelen veilig hangen. minder
Flessendraagrooster
 24,95
Bestel direct
Een praktische en plaatsbesparende oplossing voor het bewaren van flessen.
Een praktische en plaatsbesparende oplossing voor het bewaren van flessen. minder
Begrenzing deuropeningshoek 90°
 14,95
Bestel direct
Hiermee kunt u de openingshoek van de deur begrenzen tot 90°. Handig wanneer het apparaat op de hoek van de keuken is geplaatst en de deur mogelijk tegen de muur stoot bij opening verder dan 90°. Voor combinaties met twee deuren... meer
Hiermee kunt u de openingshoek van de deur begrenzen tot 90°. Handig wanneer het apparaat op de hoek van de keuken is geplaatst en de deur mogelijk tegen de muur stoot bij opening verder dan 90°. Voor combinaties met twee deuren heeft u slechts een set nodig. minder
Vind een Liebherr dealer in de buurt
8.8 10 13
Reviews
Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de IK 2320 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product.
Schrijf een review
8,8
Kieskeurig.nl review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Marlies
06-08-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Koelkast en vriezer
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Nadat we verhuisd zijn 2 jaar geleden, ergerde ik me mateloos aan de apparatuur die in de keuken zat. Dus vorige week op zoek gegaan naar nieuwe apparatuur.
Eerst wilde we voor Siemens gaan omdat we daar de overige inbouw apparatuur van hadden gekocht, uiteindelijk bij Liebherr uitgekomen voor de inbouw koelkast en vriezer, nou wat een top producten hebben we nu in onze keuken zitten, dit is nog eens kwaliteit, absoluut geen spijt van.
Misschien iets duurder in aanschaf maar je merkt meteen waar dat in zit, absoluut geen troep.
Normaal gesproken voeg ik geen beoordelingen toe op internet, maar ben zo tevreden over Liebherr.
Pluspunten
 • Goede degelijke kwaliteit
 • Overzichtelijke koelkast en vriezer
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Eve
04-08-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Geluidsarm en precies wat wij zochten
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Inbouw versie gekocht met een lange levensduur en de voorgaande hebben we 15 jaar mee gedaan. Wij kunnen voorlopig weer even vooruit.
Pluspunten
 • geluidsarm
 • lange levensduur
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Truus
29-05-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Mooi
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Om te zien een hele mooie koelkast
Zuinig groot
Mooi van binnen
Veel schappen
En een hele goede service 7 jaar garantie
Pluspunten
 • Veel ruimte
 • Zuinig
 • Groot van binnen
 • Vele extra s
Review criteria:
Uitstekend
Jaap de Haan
30-01-2020
 • Product half jaar of langer in bezit
 • Product gekocht
Ik zou niet anders meer willen als Liebherr.
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Ons 3è apparaat van Liebherr en de beste kwaliteit prijs verhouding.
Koelen en vriezen is altijd verzekerd en geen omkijken aan.
Ik zou zo weer nieuw kopen als ik moet vervangen.
Pluspunten
 • Geruisloos.
 • Prima te sturen in temperatuur.
 • Zuinig in energie.
Minpunten
 • Geen
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
walter
01-01-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
ziet er solide uit
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
komt goed uit de consumenten test en is zuinig in gebruik mooie indeling en onderbak loopt op rolletjes
Pluspunten
 • indeling
 • makkelijk deur te monteren
Minpunten
 • lamp geeft weinig licht
Review criteria:
Goed
Goed
Lex
30-11-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Mooie Koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Zie er goed verzorgd uit mooie indeling heel stil en tevens goed afgewerkt en goede led verlichting
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
W Kramer
09-11-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Veel ruimte en overzicht
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Koelkast is erg ruimtelijk, goed overzicht en mooi LED licht.
De planken zijn trapsgewijs te stellen wat erg praktisch is voor het moment dat je bepaalde producten hebt gekocht.
Pluspunten
 • Veel ruimte
 • verstelbare planken
 • Goed LED licht
Review criteria:
Goed
Goed
Tevreden klant
30-09-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Ruime koelkast
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Betrouwbaar merk. Overzichtelijk. Ruim. Plateau gemakkelijk verstelbaar en van glas. Goed schoon te maken.
Pluspunten
 • Ruim
 • Gemakkelijk
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Holy
19-08-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
koelkast inbouw met matig licht
Algemene score
Reviewscore | 7,0
Gekocht omdat ik hoorde dat de koelkasten van Liebherr het beste waren.
Valt me wel tegen dat er maar 1 lampje in zit en deze onder een plank zit of iets voor staat er weinig licht is. Had beter geweest als in het plafond een lampje zou zit of 2 lampen. Mis tevens een flessenrek, waardoor het een klus was om 1,5 liter flessen liggend te krijgen en dan niet tegen de deurrekjes kwam, nu zelf 1 deur plankje moeten laten vervallen. flessen neergelegd op groente/fruit lade en onderste deurplankje omhoog gedaan.
Ook niet geheel geluidloos.
Viel me wel op dat hij goed koelt.
Pluspunten
 • stevige planken
 • Koelt goed
 • deelbare plank
Minpunten
 • Slecht licht, 1 lichtpunt
 • geen flessenrek
 • niet geheel geluidloos
Review criteria:
Voldoende
Goed
Jan
04-08-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Heel goede koeling, mooie koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Geweldige koelkast die er ook nog mooi uitziet. Veel leg plateaus, veel ruimte in de deur. Deur op deur systeem werkt uitstekend. Digitale temp instelling erg fijn.
Pluspunten
 • Goede koeling
 • Goede uitstraling
Minpunten
 • Geen
Review criteria:
Goed
Goed
Bouke
29-07-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Degelijk materiaal binnenkant
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Het nadeel van een Liebherr koelkast is, hij gaat nooit kapot.
Heb al decennia's Liebherr, na 20 jaar enkel een nieuwe gekocht voor het stroom gebruik.
Pluspunten
 • Degelijkheid
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
janmay
24-07-2019
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
stevige en handige uitvoering
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
kwaliteit is heel stevig, automatische deursluiting werkt geweldig (laatste 25cm),
makkelijk in te bouwen!
Pluspunten
 • goede kwaliteit
 • handig in te bouwen
Review criteria:
Uitstekend
Goed
leo
16-07-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
overzichtelijk ingedeeld
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Zuinig in energieverbruik, nooit meer te ontdooien, mooi model, voldoende ruimte om alle producten op te slaan, waardoor overzicht optimaal behouden blijft
Pluspunten
 • energie zuinig
 • praktisch in gebruik
 • prima indeling
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.