IK 1920 Comfort

Details maken het verschil

De Liebherr IK 1920 is een zuinige inbouw koeler en voorzien van handige extra’s als een zelfsluitende deur, een digitale temperatuurmeter en een perfect verstelbaar GlassLine interieur. De deurvakken met gehard glazen bodem zijn in hoogte verstelbaar.

7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar zekerheid. Standaard heeft u 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum een storing optreden, dan betaalt u niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend de voorrijkosten Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Houd groenten en fruit langer vers.

Veel groente en fruitsoorten zijn in de BioCool lade langer houdbaar. In deze kastbrede lade, op rails of rolwieltjes, kunt u met een schuifsysteem de luchtvochtigheid in deze lade verhogen.

Snel afkoelen van levensmiddelen.

De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende twaalf uur naar +2°C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen of een groot aantal flessen.

Adviesprijs:  879

Vind een winkel
Ontdek alle voordelen
7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar zekerheid. Standaard heeft u 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht er van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum een storing optreden, dan betaalt u niet voor onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend de voorrijkosten Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Houd groenten en fruit langer vers.

Veel groente en fruitsoorten zijn in de BioCool lade langer houdbaar. In deze kastbrede lade, op rails of rolwieltjes, kunt u met een schuifsysteem de luchtvochtigheid in deze lade verhogen.

Ook in hoekopstelling glasplateaus verwijderen.

De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90° volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. Dit geldt ook voor – indien van toepassing – de groentelade, de BioCool lade, de twee of drie 0°C laden van alle BioFresh modellen en de diepvriesladen

Schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk.

Veel onderdelen zijn geschikt om te reinigen in uw vaatwasser. Naast het deurinterieur bestaande uit kunststof plateauhouders, glasplateaus, flessenhouders, eierrekje en VarioBox, hoeven ook de GlassLine draagplateaus en de steunen voor het deelbare glasplateau niet met de hand te worden schoongemaakt.

Eenvoudig te reinigen interieur.

Kenmerkend voor het interieur van de koelkasten zijn de aan beide zijden aangebrachte zuilvormige plateauhouders. Dit concept garandeert een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplateaus. Een bijkomend voordeel is het gladde oppervlak van het interieur dat daardoor zeer eenvoudig is te reinigen.

Ook voor extra grote verpakkingen.

De binnendeur van de Comfort modellen kenmerkt zich door de hoogwaardige afwerking. De gehard glazen bodem van gesatineerd veiligheidsglas zit stevig ingeklemd in twee kunststof houders met verstelbare flessenhouder. De deurvakken zijn in hoogte verstelbaar.

Tot 30 kg belastbaar en eenvoudig te reinigen.

Het hoogwaardige interieur wordt onderstreept door de luxe GlassLine uitrusting. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De draagplateaus zijn afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder dat deze eerst moeten worden uitgenomen. Bij een deuropening van slechts 90° zijn de glasplateaus uitneembaar.

Zeker en vast.

Apparaat wordt op 4 punten aan het meubel bevestigd en na montage netjes afgedekt.

Altijd de juiste afstand.

De vier bevestigingspunten beschikken over afstandhouders die ervoor zorgen dat het apparaat op de juiste diepte in de meubelkast wordt geplaatst.

Altijd stabiel.

Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes kunnen de apparaten optimaal worden afgesteld. Hierdoor staat het apparaat altijd stabiel.

Perfecte montage voor iedereen.

Met de bevestigingsplaat wordt het meubelpaneel bij de deur-op-deur modellen direct op de deur van de koelkast gemonteerd. Dankzij de bevestigingsplaat is het meubelpaneel in hoogte, breedte en diepte aan te passen. Hiermee zijn Liebherr inbouwapparaten perfect af te stellen.

Energiezuinige, heldere verlichting.

LED verlichting is energiezuinig, heeft een zeer lange levensduur en een minimale warmteafgifte. Daarnaast is voor LED-technologie weinig ruimte nodig waardoor de verlichting plaatsbesparend in het interieur kan worden geïntegreerd.

Overzichtelijke bediening.

Met de druktoetsbediening kunnen alle functies eenvoudig en overzichtelijk worden ingesteld. De gekozen temperatuur wordt in het digitale LC Display tot op de graad nauwkeurig aangegeven.

Ruimte voor hoge karaffen of verpakkingen.

Het deel- en onderschuifbare glasplateau kan op iedere hoogte worden geplaatst en biedt daarmee maximale flexibiliteit. Zo vinden ook hoge karaffen snel een plaats in de koelruimte.

Ook voor extra grote 2 liter verpakkingen.

In hoogte verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem, kunststof steunrails en een solide omlijsting. Voor het veilig bewaren van flessen en levensmiddelen in de binnendeur beschikt het onderste deurvak over een houder die u kunt verschuiven. De deurvakken zijn groot genoeg voor 2 liter verpakkingen.

Met links- of rechtsdraaiende deur.

Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.

Beveiligd tegen kinderhandjes.

Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven.

Maximale flexibiliteit in het interieur.

Kenmerkend voor de Liebherr binnenkuip zijn de aan beide zijden geïntegreerde steunen aan voor- en achterkant. Deze garanderen een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplateaus. U kunt de glasplateaus om de 4 cm plaatsen. Een ander voordeel is het zeer gladde interieur dat schoonmaken vereenvoudigt.

Snel afkoelen van levensmiddelen.

De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende twaalf uur naar +2°C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen of een groot aantal flessen.

De Liebherr kwaliteit

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

Goed georganiseerd.

Het eierrekje is de perfecte oplossing voor het bewaren van de eieren. Er is ruimte voor tien eieren. Het eierrekje kan eenvoudig op een glasplateau of in een van de deurvakken worden bewaard.

Bakken klaar? Koelen maar.

Alle inbouw koelkasten en koel/vriescombinaties zijn geschikt om een bakplaat direct in te schuiven. Ideaal in de voorbereiding en tijdens het bakken. Bij 90° deuropening is het inzetten en uitnemen van de bakplaat mogelijk.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?
Heeft u een Liebherr apparaat in huis staan?
De vergelijking van "ander merk" apparaten is gebaseerd op de gemiddelde verbruikswaarden volgens Öko-Institut e.V. Freiburg 30 juni 2005 en marktgegevens van onderzoeksbureau GfK. Hierin worden apparaten met een gelijke netto inhoud met elkaar vergeleken; het verbruik is herleid tot kWh per 100 liter. Heeft u al een Liebherr? Dan wordt het energieverbruik van uw huidige Liebherr vergeleken met een model uit ons assortiment. In de calculatie is rekening gehouden met 2% stijging van de elektriciteitsprijs per jaar.

Gemiddelde prijs per kWh € 0,22
Specificaties
Standaard informatie
Afmetingen
Koelen
Overige kenmerken
Beschikbare accessoires
Set stelpoten
 7,95
Bestel direct
Dankzij de in hoogte verstelbare poten kan het inbouwapparaat perfect worden uitgelijnd op de opstellingslocatie, waardoor een optimaal sluitgedrag van de deur wordt gegarandeerd en apparaten blijven functioneren.
Dankzij de in hoogte verstelbare poten kan het inbouwapparaat perfect worden uitgelijnd op de opstellingslocatie, waardoor een optimaal sluitgedrag van de deur wordt gegarandeerd en apparaten blijven functioneren. minder
SoftSystem
 99
Bestel direct
De SoftSystem deursluiting voor modellen met deur op deurmontage dempt de beweging bij het sluiten. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur zachtjes te laten sluiten. Vanaf een openingshoek van 45° sluit de... meer
De SoftSystem deursluiting voor modellen met deur op deurmontage dempt de beweging bij het sluiten. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur zachtjes te laten sluiten. Vanaf een openingshoek van 45° sluit de deur automatisch. Bij koel/vriescombinaties is er 1 SoftSystem per deur nodig. minder
Afdekplaatjes scharniergaten
 4,95
Bestel direct
Wanneer een apparaat met sleepdeurmontage wordt vervangen door een model met deur-op-deurmontage, kunnen de gaten in de meubelpanelen worden opgevuld met deze afdekplaatjes.
Wanneer een apparaat met sleepdeurmontage wordt vervangen door een model met deur-op-deurmontage, kunnen de gaten in de meubelpanelen worden opgevuld met deze afdekplaatjes. minder
Botervloot
 12,95
Bestel direct
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk,... meer
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk, geschikt voor de vaatwasser en past in alle GlassLine deurvakken. minder
Eierrekje
 12,95
Bestel direct
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de... meer
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de punt naar beneden worden geplaatst. minder
VarioBox-set
 67,95
Bestel direct
In de uitneembare VarioBoxen kunnen levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld. De VarioBoxen zijn net als de deurvakken op verschillende hoogtes in de deur te plaatsen. Dankzij de uittrek-stop blijft de box bij het pakken van... meer
In de uitneembare VarioBoxen kunnen levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld. De VarioBoxen zijn net als de deurvakken op verschillende hoogtes in de deur te plaatsen. Dankzij de uittrek-stop blijft de box bij het pakken van levensmiddelen veilig hangen. minder
Flessendraagrooster
 24,95
Bestel direct
Een praktische en plaatsbesparende oplossing voor het bewaren van flessen.
Een praktische en plaatsbesparende oplossing voor het bewaren van flessen. minder
Begrenzing deuropeningshoek 90°
 11,95
Bestel direct
Hiermee kunt u de openingshoek van de deur begrenzen tot 90°. Handig wanneer het apparaat op de hoek van de keuken is geplaatst en de deur mogelijk tegen de muur stoot bij opening verder dan 90°. Voor combinaties met twee deuren... meer
Hiermee kunt u de openingshoek van de deur begrenzen tot 90°. Handig wanneer het apparaat op de hoek van de keuken is geplaatst en de deur mogelijk tegen de muur stoot bij opening verder dan 90°. Voor combinaties met twee deuren heeft u slechts een set nodig. minder
Vind een Liebherr dealer in de buurt
9.3 10 17
Reviews
Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de IK 1920 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product.
Schrijf een review
9,3
Kieskeurig.nl review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
jet
31-03-2021
 • Product paar maanden in bezit
 • Product gekocht
stevige deurvakken en legbladen
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Dure koelkast maar dit verneem je ook aan de kwaliteit van de koelkast. Het is degelijk materiaal. Geen dunne plastic deurvakken of legplanken, allemaal stevig spul.
Review criteria:
Uitstekend
Fam. Hendriks
14-03-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Altijd Liebherr
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Onze 3e keuken gekocht en alle 3 met een Liebherr koelkast, we willen ook niet anders. Nog nooit een probleem gehad met een product van Liebherr.
Pluspunten
 • Modern
 • Zuinig
 • Betrouwbaar
Minpunten
 • Nog niet kunnen vinden.
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
J. Brink
14-03-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
heerlijk stil
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Koelkast straalt kwaliteit uit, erg stil bij koelen en goede indeling en digitale display met duidelijke gradenaanduiding
Pluspunten
 • stil
 • digitale display
 • solide uitstraling
Minpunten
 • pittige prijs
Review criteria:
Uitstekend
Goed
Evert van Vliet
15-02-2021
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Ik heb de Liebherr koelkast gekocht vanwege de kwaliteit
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
De koelkast van Liebherr heb ik met andere merken vergeleken en deze is niet de goedkoopste maar wel de beste kwaliteit. En dat moet je uitsmeren over de levensduur.
Pluspunten
 • Constructie groenteladen
 • Netto volume
 • Energiegebruik
 • Verwachte levensduur
Review criteria:
Goed
R.Meijer
07-02-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Perfect en soepel sluitende deur en haast geruisloos
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
De koelkasten en vriezers van Liebherr heb ik al decennia. Ze zijn betrouwbaar en doen wat ze moeten doen. Deze koelkast heeft een deur die zich zelf sluit en dat doet hij perfect. De BioCool groentelades zijn een aanwinst voor diverse soorten groente en fruit, want je kan de luchtvochtigheid enigszins instellen.
Pluspunten
 • Geluidsniveau
 • BioCool lades
Minpunten
 • Geen
Review criteria:
Goed
Goed
Hr. J.G.Boorsma
19-01-2021
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
goede koeling, mooie afwerking
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Zeer degelijk produkt, goede koeling, zuinige koelkast,sterke glazen plateaus, geen plastic rommel.
vakken in de deur zijn robuust, dus degelijk, prima koop. iets duurder dan andere merken
maar dat is logisch.
Pluspunten
 • zuinig
 • degelijk
 • prima schoon te maken, gladde wanden
 • koelt prima, duidelijk in te stellen
Minpunten
 • verlichting kon wat beter
Review criteria:
Uitstekend
Goed
Rieks
18-01-2021
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Liebherr koelkast model IK 1920-21
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Deze koelkast is een inbouwkoelkast en ik heb deze gekocht omdat ik ook al goede ervaringen met een Liebherr vrijstaande koelkast en een Liebherr vrieskast. Al deze apparaten voldoen aan hoge eisen en zijn aangenaam in gebruik omdat ze erg stil en zuinig zijn. De inbouwkoelkast heeft voldoende inhoud om veel produkten voor een huishouding voldoende vers en koel te bewaren. Echt een aanrader om aan te schaffen.
Pluspunten
 • erg stil
 • goede indeling
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Henk
12-01-2021
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Inbouwkoelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Onze Liebherr koelkast was aan vervanging toe. Uiteraard zijn wij weer voor een Liebherr koeler gegaan. Duurzaam apparaat, energiezuinig, mooie en efficiënte indeling en goede service
Pluspunten
 • Betrouwbaar
 • Lange levensduur
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
LM
23-12-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Kwaliteit straalt ervan af
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Bij het zien van de inbouw koelkast in de winkel, straalde de kwaliteit ervan af. Prijs was toen geen hoofd-item meer, maar zekerheid!
Pluspunten
 • kwalitiet
 • optische ruimte
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Nic
09-12-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Liebherr koelkast
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Na 15 jaar eerste Liebherr koelkast defect. Nu nieuwe Liebherr koelkast gekocht i.v.m
grote koelend vermogen en lage geluidsproductie
Pluspunten
 • lage geluidsproductie
 • kolend vermogen A++
Review criteria:
Uitstekend
Goed
Edwin
06-12-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Goede kwaliteit en degelijke bouw
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Een van de betere merken op de markt. Genoeg plateaus en deur opberg ruimte, mooi afgewerkt en van glas. Goede led verlichting aan de zijkant. Mooie zware scharnieren voor een goed sluitende deur, tevens heeft hij met 186 liter meer inhoud dan vele andere in dit segment.
Pluspunten
 • Inhoud
 • Mooie afwerking
Minpunten
 • Plakstrip ter afwerking aan lange zijde
Review criteria:
Goed
Goed
Maurits
01-12-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Fraai vorm gegeven, zéér degelijke uitstraling!
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Het is een zéér fraaie koelkast. De stevige bakjes en de glazen plaatjes levert de koelkast een erg degelijke uitstraling op. De indeling is ruim en duidelijk ruimer dan andere koelkasten. Hoewel even puzzelen was de installatie een fluitje van een cent. Gewoon een mooie en degelijke koelkast voor een nette prijs!!
Pluspunten
 • Degelijk
 • Ruim
Minpunten
 • Geen!
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Peter
23-11-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Fijne Liebherr inbouw koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Een grote ruime inbouw-koelkast voor een inbouw van 102 cm. Enorm blij mee, veel ruimte en goede led verlichting. Met twee grote lades. Slimme indeling zodat ook een karaf water er makkelijk inpast. Kortom waar voor zijn geld!
Pluspunten
 • Ruim
 • Overzichtelijk
Minpunten
 • Geen
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Jan
04-11-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Een prachtige koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Na 20 jaar moest onze oude inbouwkoelkast weg. De Liebherr IK 1920-21 kwam als beste uit de test. Vandaag is deze geinstalleerd en ben er ontzettend blij mee. Prachtige indeling en materiaalkeuze. Degelijk maar erg mooi.
Gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en compleet.
Kortom, ben zeer tevreden over deze aankoop
Pluspunten
 • fijne indeling
 • goede belichting
 • deur gaat fijn dicht
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
G.J. van Gemert
20-10-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
goede koelcapaciteit en erg stil
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Deze koelkast heeft erg goede recencies en maakt deze ook waar. Goede koelcapaciteit, gebruiksvriendelijke en stil. Daarnaast kun je er veel producten in kwijt door de goede indeling van deze koelkast
Pluspunten
 • goed koelcapaciteit/stil
 • gebruiksvriendelijk
Minpunten
 • geen
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
E.Vermeer
20-10-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Degelijk apparaat
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Vanwege de goede ervaring met mijn Liebherr Vriezer heb ik ook nu weer gekozen voor een Liebherr. Wat mij persoonlijk vooral bevalt is het hoge afwerkingsniveau en de degelijkheid.
Apparaat staat in open keuken en is vrijwel geruisloos. Koelt snel en goed. De degelijkheid vind je terug in alle onderdelen binnenin.
Klein aandachtspunt: ik ben zelf best handig en kan goed instructies lezen maar het was soms even zoeken bij de louter visuele montage instructie. Met wat zoeken op internet is het uiteindelijk allemaal goed gekomen 😉
Pluspunten
 • Uiterlijk
 • Degelijkheid
 • Hoog afwerkingsniveau
 • Stille werking
 • Snelle koeling en handige supercool functie
Minpunten
 • Tot nu toe geen (nog geen week in bezit)
Review criteria:
Uitstekend
Mw. vd Brink
22-09-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Zeer goed koelend
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Mooie, praktische en zeer maar dan ook echt zeer goed koelende koelkast. Snelle en zorgvuldige levering. Veel opberg mogelijkheden. Gekocht naar aanleiding van de goede reviews.

Product doet waar het voor gemaakt is, doet het werk zeer goed.
Pluspunten
 • Veel opberg mogelijkheid
 • Super goed koelend
 • Mooi en strak model
Minpunten
 • Geen
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

  Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.