IK 1920 Comfort

Details maken het verschil

De Liebherr IK 1920 is een zuinige inbouw koeler en voorzien van handige extra’s als een zelfsluitende deur, een digitale temperatuurmeter en een perfect verstelbaar GlassLine interieur. De deurvakken met gehard glazen bodem zijn in hoogte verstelbaar.

7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat u, bovenop de fabrieksgarantie, van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend voorrijkosten. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Houd groenten en fruit langer vers.

Veel groente en fruitsoorten zijn in de BioCool lade langer houdbaar. In deze kastbrede lade, op rails of rolwieltjes, kunt u met een schuifsysteem de luchtvochtigheid in deze lade verhogen.

Snel afkoelen van levensmiddelen.

De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende twaalf uur naar +2°C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen of een groot aantal flessen.

Adviesprijs:  829

Vind een winkel
Ontdek alle voordelen
7 jaar zekerheid

Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 7 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat u, bovenop de fabrieksgarantie, van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon. U betaalt uitsluitend voorrijkosten. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf kosteloos registreren.

Houd groenten en fruit langer vers.

Veel groente en fruitsoorten zijn in de BioCool lade langer houdbaar. In deze kastbrede lade, op rails of rolwieltjes, kunt u met een schuifsysteem de luchtvochtigheid in deze lade verhogen.

Ook in hoekopstelling glasplateaus verwijderen.

De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90° volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. Dit geldt ook voor – indien van toepassing – de groentelade, de BioCool lade, de twee of drie 0°C laden van alle BioFresh modellen en de diepvriesladen

Schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk.

Veel onderdelen zijn geschikt om te reinigen in uw vaatwasser. Naast het deurinterieur bestaande uit kunststof plateauhouders, glasplateaus, flessenhouders, eierrekje en VarioBox, hoeven ook de GlassLine draagplateaus en de steunen voor het deelbare glasplateau niet met de hand te worden schoongemaakt.

Eenvoudig te reinigen interieur.

Kenmerkend voor het interieur van de koelkasten zijn de aan beide zijden aangebrachte zuilvormige plateauhouders. Dit concept garandeert een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplateaus. Een bijkomend voordeel is het gladde oppervlak van het interieur dat daardoor zeer eenvoudig is te reinigen.

Ook voor extra grote verpakkingen.

De binnendeur van de Comfort modellen kenmerkt zich door de hoogwaardige afwerking. De gehard glazen bodem van gesatineerd veiligheidsglas zit stevig ingeklemd in twee kunststof houders met verstelbare flessenhouder. De deurvakken zijn in hoogte verstelbaar.

Tot 30 kg belastbaar en eenvoudig te reinigen.

Het hoogwaardige interieur wordt onderstreept door de luxe GlassLine uitrusting. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De draagplateaus zijn afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De glasplateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder dat deze eerst moeten worden uitgenomen. Bij een deuropening van slechts 90° zijn de glasplateaus uitneembaar.

Zeker en vast.

Apparaat wordt op 4 punten aan het meubel bevestigd en na montage netjes afgedekt.

Altijd de juiste afstand.

De vier bevestigingspunten beschikken over afstandhouders die ervoor zorgen dat het apparaat op de juiste diepte in de meubelkast wordt geplaatst.

Altijd stabiel.

Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes kunnen de apparaten optimaal worden afgesteld. Hierdoor staat het apparaat altijd stabiel.

Perfecte montage voor iedereen.

Met de bevestigingsplaat wordt het meubelpaneel bij de deur-op-deur modellen direct op de deur van de koelkast gemonteerd. Dankzij de bevestigingsplaat is het meubelpaneel in hoogte, breedte en diepte aan te passen. Hiermee zijn Liebherr inbouwapparaten perfect af te stellen.

Energiezuinige, heldere verlichting.

LED verlichting is energiezuinig, heeft een zeer lange levensduur en een minimale warmteafgifte. Daarnaast is voor LED-technologie weinig ruimte nodig waardoor de verlichting plaatsbesparend in het interieur kan worden geïntegreerd.

Overzichtelijke bediening.

Met de druktoetsbediening kunnen alle functies eenvoudig en overzichtelijk worden ingesteld. De gekozen temperatuur wordt in het digitale LC Display tot op de graad nauwkeurig aangegeven.

Ook voor extra grote 2 liter verpakkingen.

In hoogte verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem, kunststof steunrails en een solide omlijsting. Voor het veilig bewaren van flessen en levensmiddelen in de binnendeur beschikt het onderste deurvak over een houder die u kunt verschuiven. De deurvakken zijn groot genoeg voor 2 liter verpakkingen.

Met links- of rechtsdraaiende deur.

Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.

Beveiligd tegen kinderhandjes.

Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven.

Maximale flexibiliteit in het interieur.

Kenmerkend voor de Liebherr binnenkuip zijn de aan beide zijden geïntegreerde steunen aan voor- en achterkant. Deze garanderen een grote flexibiliteit bij het verstellen van de glasplateaus. U kunt de glasplateaus om de 4 cm plaatsen. Een ander voordeel is het zeer gladde interieur dat schoonmaken vereenvoudigt.

Snel afkoelen van levensmiddelen.

De SuperCool automaat verlaagt de temperatuur van het koelgedeelte gedurende twaalf uur naar +2°C. Ideaal voor het snel afkoelen van pas opgeslagen levensmiddelen of een groot aantal flessen.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?
Heeft u een Liebherr apparaat in huis staan?
De vergelijking van "ander merk" apparaten is gebaseerd op de gemiddelde verbruikswaarden volgens Öko-Institut e.V. Freiburg 30 juni 2005 en marktgegevens van onderzoeksbureau GfK. Hierin worden apparaten met een gelijke netto inhoud met elkaar vergeleken; het verbruik is herleid tot kWh per 100 liter. Heeft u al een Liebherr? Dan wordt het energieverbruik van uw huidige Liebherr vergeleken met een model uit ons assortiment. In de calculatie is rekening gehouden met 2% stijging van de elektriciteitsprijs per jaar.

Gemiddelde prijs per kWh € 0,23
Specificaties
Standaard informatie
Afmetingen
Koelen
Overige kenmerken
Beschikbare accessoires
Set stelpoten
 7,95
Bestel direct
Dankzij de in hoogte verstelbare poten kan het inbouwapparaat perfect worden uitgelijnd op de opstellingslocatie, waardoor een optimaal sluitgedrag van de deur wordt gegarandeerd en apparaten blijven functioneren.
Dankzij de in hoogte verstelbare poten kan het inbouwapparaat perfect worden uitgelijnd op de opstellingslocatie, waardoor een optimaal sluitgedrag van de deur wordt gegarandeerd en apparaten blijven functioneren. minder
Afdekplaatjes scharniergaten
 4,95
Bestel direct
Wanneer een apparaat met sleepdeurmontage wordt vervangen door een model met deur-op-deurmontage, kunnen de gaten in de meubelpanelen worden opgevuld met deze afdekplaatjes.
Wanneer een apparaat met sleepdeurmontage wordt vervangen door een model met deur-op-deurmontage, kunnen de gaten in de meubelpanelen worden opgevuld met deze afdekplaatjes. minder
Botervloot
 12,95
Bestel direct
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk,... meer
De botervloot kan dankzij de éénhandige bediening gemakkelijk worden geopend en aan het deksel worden opgepakt. De doordachte afmetingen maken het mogelijk boter van verschillende formaten te bewaren. De botervloot is sterk, geschikt voor de vaatwasser en past in alle GlassLine deurvakken. minder
Eierrekje
 12,95
Bestel direct
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de... meer
De capaciteit van het variabele eierrekje is aan te passen waardoor er 10 tot 18 kippeneieren of - omgedraaid - tot 28 kwarteleitjes veilig kunnen worden bewaard. Om de houdbaarheid van de eieren te verlengen, kunnen de eieren met de punt naar beneden worden geplaatst. minder
VarioBox-set
 49,95
Bestel direct
In de uitneembare VarioBoxen kunnen levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld. De VarioBoxen zijn net als de deurvakken op verschillende hoogtes in de deur te plaatsen. Dankzij de uittrek-stop blijft de box bij het pakken van... meer
In de uitneembare VarioBoxen kunnen levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld. De VarioBoxen zijn net als de deurvakken op verschillende hoogtes in de deur te plaatsen. Dankzij de uittrek-stop blijft de box bij het pakken van levensmiddelen veilig hangen. minder
Flessendraagrooster
 24,95
Bestel direct
Een praktische en plaatsbesparende oplossing voor het bewaren van flessen.
Een praktische en plaatsbesparende oplossing voor het bewaren van flessen. minder
Begrenzing deuropeningshoek 90°
 14,95
Bestel direct
Hiermee kunt u de openingshoek van de deur begrenzen tot 90°. Handig wanneer het apparaat op de hoek van de keuken is geplaatst en de deur mogelijk tegen de muur stoot bij opening verder dan 90°. Voor combinaties met twee deuren... meer
Hiermee kunt u de openingshoek van de deur begrenzen tot 90°. Handig wanneer het apparaat op de hoek van de keuken is geplaatst en de deur mogelijk tegen de muur stoot bij opening verder dan 90°. Voor combinaties met twee deuren heeft u slechts een set nodig. minder
Vind een Liebherr dealer in de buurt
9 10 27
Reviews
Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de IK 1920 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product.
Schrijf een review
9,0
Kieskeurig.nl review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Ingrid V
05-08-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Mooi design
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Omdat onze vorige Liebherr-koelkast 19 jaar heeft gewerkt ook dit keer weer voor een Liebherr inbouwkoelkast gekozen.
Mooi design van binnen, stevige glazen planken.
Genoeg ruimte en een fijne bio-fresh lade om groente en fruit langer vers te houden.
Erg tevreden!
Pluspunten
 • Design
 • Geluidsarm
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Wim Hendrik
27-07-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Ruime logisch ingedeelde koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Opzoek naar een 102 cm hoge inbouw koelkast van top kwaliteit kwamen we uit bij de Liebherr IK1920-20. We hebben deze bij Bugetplan in Ridderkerk gekocht, top service en laagste prijs van Nederland. De installatie handleiding moet je goed lezen, opgelet, de afbeeldingen staan achterin het boekje, ipv voorin. Daar kwamen we later achter. De deur-op-deur montage ging goed (kijk wel op de afbeelding). De hanleiding moet herschreven worden, want de losse onderdelen komen niet meer overeen. Na ingebruikname hebben we het volgende geconstateerd: de indeling is perfect, je kunt veel producten kwijt. Twee verbeterpunten, het led licht is links in het midden geplaatst, en geeft te weinig licht, en als er iets voor staat dan is het donker in de koelkast. Tevens bij het koelen hoor je een brom, dat is echt jammer, dat had ik niet verwacht van deze kwaliteit koelkast. Vanwege de functionaliteit en degelijkheid een aanrader.
Pluspunten
 • Indeling
 • Degelijkheid
 • 7 jaar garantie
Minpunten
 • Led verlichting weing licht
 • Brom bij aanslaan
 • Gebruiksaanwijzing niet up-to-date
Review criteria:
Voldoende
Uitstekend
1 reactie (verberg reactie)
Officiële reactie van Liebherr (29-07-2020)
Beste meneer Hendrik, bedankt voor uw opmerking over de onjuiste informatie in de handleiding. We gaan dit controleren. Als het inderdaad zo is dat de handleiding niet correct is gaan we verzoeken of dit aangepast kan worden.
Elisabeth
10-07-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Wat een koel feestje!
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Onze vorige koelkast begaf het, dus wij op zoek naar een vervangbare. Ons oog viel op Liebherr, vanwege de handige indeling van de plateaus, de geluidsarme decibels ( onze vorige koelkast gedroeg zich als een galopperende stoommachine telkens als hij aansloeg), de heldere verlichting en... het feit dat hij oprecht koelt! Bovendien is de verhouding prijs/kwaliteit prima in orde! Kortom: laat de zomer maar komen, de koelkast en wij staan er klaar voor!
Pluspunten
 • design
 • kwaliteit binnenwerk
 • indeling
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
AF de Jong
03-07-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Ruim met handige indeling
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Onze vorige koelkast was aan vervanging toe. We hebben gekozen voor deze Liebherr en zijn er erg blij mee: veel ruimte, handige indeling, goed verlicht en zeer solide materialen. Daarbij is het apparaat een stuk stiller dan onze vorige koelkast.
Pluspunten
 • ruimte
 • verstelbare indeling
 • stille werking
 • verlichting
Minpunten
 • niet de goedkoopste
 • geen signaal als deur te lang open staat
Review criteria:
Goed
Goed
Lenneke
28-06-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Super fijne koelkast!
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Hele fijne koelkast met genoeg ruimte!
Onderin 2 laden voor groente/ fruit.
Deze kun je met een schuifje open/ dicht zetten voor het gewenste vochtgehalte.
De planken kun je makkelijk verplaatsen, je hoeft deze er niet helemaal uit te halen.
Ook de plankjes in de deur zijn makkelijk te verplaatsen.
Helemaal makkelijk dat je 1 fles vast kunt zetten. Anders kan deze er makkelijk uitvallen als je de koelkast openmaakt. Dat is nu niet het geval.
Er zou iets meer licht in de koelkast mogen maar dat is natuurlijk voor het milieu zo afgesteld.
Wij zijn er hier heel blij mee!
Pluspunten
 • Genoeg ruimte
 • Kunt 1 fles vast zetten
 • Plankjes makkelijk in hoogte verstelbaar
 • Veilig glas
 • Fruit/ groente laden met vocht systeem
Minpunten
 • Mocht iets meer licht in zitten.
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Louis
14-06-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Geweldige afwerking
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Al jaren hebben we een diepvriezer en voorheen ook een koelkast van Liebherr gehad. Tot nu toe hebben deze beide apparaten uitstekend gefunctioneerd. Ze zijn nooit uitgevallen. Verder zijn de Liebherr koel- en vrieskasten perfect afgewerkt. De kwaliteit pakt je. Als echte techneut kan ik deze koelkast van harte aanbevelen.
Pluspunten
 • Gebruikte materialen en afwerking
 • Inrichting en overzichtelijkheid koelkast
 • Geluidsnivo
Minpunten
 • Verlichting eenzijdig en mag zeker meer zijn
 • Deur valt open, blokkeerpen onvoldoende
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Van den Bogaart
20-05-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Super koelkast maakt bijna geen geluid
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Ik heb de koelkast gekocht omdat ik een degelijke koelkast wilde
En vooral dat ik een koelkast wilde die weinig geluid maakt
En dat is bij deze het geval
Af en toe hoor je wat vloeistof lopen door de leidingen, maar dit hoor ik alleen als de koelkast open heb
Veel schappen enz
Pluspunten
 • Stil
 • Alle ruimte is benut
Minpunten
 • Deur sluit snel
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Jacques
08-05-2020
 • Product paar maanden in bezit
 • Product gekocht
Echt Liebherr!
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
We hebben al jaren lang (20 jaar) een grote Liebherr koelkast, die we na onze verhuizing als tweede koelkast gebruiken. De nieuwe koelkast in onze complete keuken in het nieuwe huis heeft het al begeven na 15 jaar. Het lag dus voor de hand om nu weer een Liebherr te kopen.
Pluspunten
 • degelijk
 • overzichtelijk
 • veel ruimte in de deur
 • verstelbaar (laden en deuropslag)
 • gemakkelijk schoon te maken
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
J
07-05-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Stevige koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Mooi degelijke luxe koelkast. Stevig materiaal zowel de glasplateaus als het flessenrek.
Groentelades fijn met vochtregeling. Dus al met al een super koelkast voor ons.
Pluspunten
 • Groentelade vochtregeling
 • Deelbaar legplateau
Minpunten
 • Geen
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
wil evertz
04-05-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
koelkast zoals hij moet zijn goed
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
goede indeling sterke verlichting zuinig 7jaar garantie ,wil nooit meer BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.
Pluspunten
 • zuinig
 • stil
Minpunten
 • geen
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Lieke
28-04-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Verrassend ruim
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Verrassend ruim gezien de afmeting, praktische groente bakken en geruisloos. Ik ben een Liebhebber! ;-)
Review criteria:
Goed
Goed
Jeanne
18-04-2020
 • Product paar maanden in bezit
 • Product gekocht
koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Top product! alles is netjes en vooral ook degelijk, wij zijn er blij mee.
overal is over nagedacht, we kunnen erg veel kwijt door de slimme indeling, meer als dat we dachten.
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Poldi
09-04-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Stille inbouw koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Ter vervaging van een 12 jaar oude Atag inbouw koelkast hebben we ten slotte voor de Liebherr IK1920-20 gekozen. Bij de keuze speelden de volgende zaken een rol:
machine moet 102 cm hoog zijn
stil (koelkast staat in open keuken)
Energieklasse A++ of hoger
De deur bevestiging het liefst sleepdeur model
Apparaat moet snel te leveren zijn
Bezorging was al de volgende dag. Jammer dat er geen monteur voor montage kon komen i.v.m. Covid 19.
Koelkast is zelf geplaatst en voldoet bovenmatig aan de verwachting.
Toch nog een kritische opmerking: de montage handleiding voor het inbouwen is heel cryptisch door middel van tekeningen. Het "lezen" van de tekeningen kostte mij veel tijd, maar uiteindelijk prima gelukt. Toch vind ik het een 9 waard.
Pluspunten
 • stil
 • zuinig
 • koelt tot 0 graden
 • niet zwaar
Minpunten
 • montage handleiding voor inbouw is cryptisch
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
RK
14-03-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Voelt zeer degelijk aan
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Deze koelkast heb ik sinds kort in gebruik dus over de duurzaamheid kan ik nog niet zo veel zeggen al maak ik me daar geen zorgen over gezien de garantie periode en gelezen reviews. De koelkast voelt in elk geval zeer degelijk aan, is vrij stil en de plaatsing is redelijk eenvoudig met behulp van de handleiding en door Liebherr geplaatste instructie filmpjes op internet. Ook het aanzetten en instellen wijst zichzelf. Verder kan de koelkast goed naar eigen voorkeur worden ingedeeld.
Pluspunten
 • Installatie is redelijk eenvoudig
 • Voelt degelijk aan
 • Maakt vrijwel geen lawaai
 • In te delen naar eigen voorkeur
Minpunten
 • Nog geen
Review criteria:
Uitstekend
Goed
Alfred
24-02-2020
 • Product paar maanden in bezit
 • Product gekocht
Liebherr koeler IK1920
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
We hebben deze koelkast gekocht, omdat je deze makkelijk zelf kunt bepalen welke indeling je wilt hebben en het materiaal voelde vele malen beter aan. De houders van kunststof in de deuren zijn van goede kwaliteit geen slappe kunststof, wat we wel bij andere merken tegenkwamen. Verder heb je 2 losse groente laden onderin, ook dit kun je bij andere merken niet meer krijgen, goede verlichting. Wij zouden deze koelkast zeker andere mensen aanraden.
Pluspunten
 • indeling van de koelkast zelf in te delen
 • 2 groente laden super
 • goede verlichting
 • top materiaal geen slappe kunststof
Minpunten
 • zijn er in mijn ogen niet
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Marcel
27-01-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Degelijke koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 10,0
Degelijke koelkast met een solide afwerking. Ook de indeling is naar wens in te vullen, kortom geen moment spijt van onze aankoop.
Pluspunten
 • Indeling
 • Sluit perfect
 • Koelt snel, ook bij aanvullen van de koelkast
Minpunten
 • nog niet gevonden
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Jacques
19-01-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Gewoon degelijk
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Ik heb al jarenlang een Liebherr in de berging staan. Die werkt nog steeds naar volle tevredenheid en ziet er uit als nieuw. Daarom heb ik nu een nieuwe inbouw Liebherr gekocht voor in de keuken. Hij is zuinig en gewoon degelijk. Alles is net even iets beter, sterker, praktischer en beter afgewerkt als de rest, terwijl hij niet eens zoveel duurder is. En dan nog eens 7 jaar garantie! De keus was zó gemaakt!
Pluspunten
 • zuinig
 • beter afgewerkt
 • gewoon degelijk
 • 7 jaar garantie
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Horinees
16-01-2020
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Degelijke koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Na goede ervaringen met een vriezer van hetzelfde merk hebben we nu ook een koelkast van Liebherr gekocht nadat de oude koelkast (niet van Liebherr) na 8 jaar stuk ging. We hopen met de nieuwe op een wat langere periode. De indeling van de koelkast is makkelijk aan te passen ook een legplateau bestaat uit 2 delen en is in te klappen.
Pluspunten
 • Degelijke koelkast
 • Indeling aan te passen
Minpunten
 • geen apart rek voor liggende flessen
Review criteria:
Goed
Uitstekend
Samantha
09-01-2020
 • Product paar weken in bezit
 • Product gekocht
Heerlijk koud
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Gekozen voor deze koelkast op aanraden van verkoper. Ruime koelkast. Indeling is zelf te bepalen. 1 glasplaat is gehalveerd zodat je deze 2 kan stapelen en je ook een karaf of hoge artikelen kan plaatsen.
Pluspunten
 • Ruim
 • Indeling zelf te bepalen
Review criteria:
Goed
Goed
formidable
21-12-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
koel en vries kasten
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Zeer goede ervaring met Liebherr mijn derde koel en vries combinatie.
deze apparatuur om trots op te zijn . de koel vries combinatie werkt al 14 jaar perfect nu een nieuwe koelkast erbij en geen koel zorgen meer.
Pluspunten
 • zeer weinig geluid
 • zuinig in verbruik
 • goede indeling
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Joshua1956
12-12-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Goed koelvermogen, sterke deur die niet snel openspringt
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
De Liebherr koelkast 1920-20 Comfort koelt heel goed en heeft een sterke deur, waardoor onvrijwillig openspringen niet snel zal gebeuren. Bovendien is de indeling mooi variabel
Een minpuntje: de koelkast heeft maar één lichtpunt, links achterin, waardoor de verlichting niet optimaal is. Wil je dat, dan moet je voor de 200 euro duurdere versie gaan, die bovendien een mooiere afwerking heeft. Wij vonden dat niet zo belangrijk.
Pluspunten
 • Goede koeling
 • Stevige deur
 • Goede variabele indeling
Minpunten
 • Matige verlichting
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
Familie Brunink
30-10-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Sjieke uitstraling
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Prijs-kwaliteit verhouding is wat ons betreft prima. Het is een mooie, ruime koeler met rustige (led)verlichting. In de deur is voldoende ruimte, iets waar het onze vorige koelkast (ander merk) aan ontbrak. Liebherr is misschien wat duurder dan andere merken, maar dan heb je ook wat! Erg blij met dit product en we raden deze iedereen aan.
Pluspunten
 • Ruim, vooral in de deur
 • Mooie, degelijke uitstraling
Review criteria:
Uitstekend
Uitstekend
R.de Vries
06-10-2019
 • Product half jaar of langer in bezit
 • Product gekocht
Inbouw koelkast
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Wij zijn 3 maanden geleden verhuisd en hebben in de keuken een nieuwe Liebherr koelkast geplaatst.Wij hebben voor Liebherr gekozen omdat we al jaren goede ervaring hebben met de Liebherr producten.
Pluspunten
 • Goede indeling
 • Lange levensduur
Review criteria:
Goed
Uitstekend
Emmy Zitman
04-09-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
koelkast Liebherr IK 1920-20 indeling en materiaal top
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
ik heb dit product gekozen, na goed advies van de verkoper, deze liet zien wat de + punten van Liebherr waren t.o. v. andere inbouw apparatuur. nu hij ingebouwd is, de geweldig de indeling is ook prima, de verlichting op de goede plaats en de degelijkheid. fijn dat je ook nog een flessenrooster kan bestellen.
Pluspunten
 • degelijkheid
 • lange garantie
 • heel degelijk ophangsysteem platen
 • extra accessoires te koop
 • deur gaat vanzelf dicht
Minpunten
 • geen
Review criteria:
Uitstekend
Goed
Johan Meijer
30-08-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Goed product
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Liebher is de RollsRoys onder de koelkasten, daarom mijn keuze, fijne indeling makelijk te verplaatsen plateau's, goede srevices.
Kortom een pronkstuk in mijn keuken.
Pluspunten
 • Energiezuinig
 • goede indeling
 • goede srevices
 • prima garantie voowaarden
Minpunten
 • geen
Review criteria:
Uitstekend
Goed
Manon
17-08-2019
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Inbouwkoelkast IK 1920-20
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 9,0
Deze koelkast gekocht als vervanging voor onze, qua type gelijke, Liebherr koelkast die 20 jaar, zonder haperen, dienst heeft gedaan. Ook nu weer super tevreden.
Pluspunten
 • koelt uitstekend
 • mooie verlichting
 • goede display
Minpunten
 • iets minder inhoud dan voorgaand model
Review criteria:
Goed
Goed
Wenny Ruijten
03-06-2018
 • Product paar dagen in bezit
 • Product gekocht
Matte glasplateaus
Ja, ik beveel dit product aan
Algemene score
Reviewscore | 8,0
Recent ingebouwd. Wat een tegenvaller is: de glasplaten zijn gematteerd, wat inhoud dat je echt diep moet bukken wil je goed zien wat er op de onderste plateau’s ligt. Voor ouderen minder praktisch. En verder geeft de digitale temperatuuraanduiding niet aan wat de actuele temperatuur in de koelkast is, maar enkel hoe hoog je de temperatuur hebt ingesteld.
Pluspunten
 • Koelt prima
Minpunten
 • Glasplaten zijn mat
 • Temp aanduiding geeft niet temp IN de koelkast aan
Review criteria:
Goed
Goed
Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.