Garantie

Gegarandeerde kwaliteit

Al meer dan 60 jaar is Liebherr de koel- en vriesspecialist op het gebied van kwaliteit en innovatie. Vanaf het eerste moment van product design en technische ontwikkeling, productie en marketing focust Liebherr zich op het fabriceren van continu innoverende producten van de hoogste kwaliteit met een tijdloos en elegant design. Naast de hoge kwaliteit en luxe uitstraling van Liebherr producten kunt u rekenen op uitstekende garantie.

Huishoudelijke apparatuur en wijnkasten

Op onze huishoudelijke apparatuur en wijnkasten geven wij:

Standaard ontvangt u de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat u binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon. Bovenop deze wettelijke fabrieksgarantie heeft u tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie op de compressor, het koelcircuit en op de elektronische onderdelen.

7 jaar extra zekerheid op inbouwapparatuur

Kiest u voor een inbouwapparaat van Liebherr? Dan komt u in aanmerking voor de unieke 7 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat u van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon. In het geval van een eventuele storingĀ  worden alleen de voorrijkosten in rekening gebracht.

U ontvangt de 7 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is uw inbouwapparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren.

Voorwaarden 7 jaar zekerheid

Professioneel en laboratorium

Op alle apparaten voor professioneel gebruik (uitgezonderd wijnkasten) geven wij 1 jaar volledige fabrieksgarantie, inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon.

5 jaar extra zekerheid

Alle professionele apparaten (uitgezonderd wijnkasten) van Liebherr komen in aanmerking voor 5 jaar extra zekerheid. Dit betekent dat u van het tweede tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie ontvangt op alle onderdelen en arbeidsloon. In het geval van een eventuele storingĀ  worden alleen de voorrijkosten in rekening gebracht.

U ontvangt de 5 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren.

Voorwaarden 5 jaar zekerheid

Garantievoorwaarden

De garantie dekt alle gebreken die het gevolg zijn van constructie- of materiaalfouten. De garantie wordt verleend volgens onze garantievoorwaarden.

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.