Vraaggestuurde heetgas-ontdooiing

Vraaggestuurde heetgas-ontdooiing voorkomt onnodig ontdooien en daarmee verspilling van energie. Deze zeer efficiënte ontdooimethode garandeert een korte ontdooitijd van ongeveer 10 minuten. Tijdens het ontdooien wordt heet gas dat door het koelproces is ontstaan vrijgelaten en wordt het ijs op de verdamper ontdooid. Hiermee wordt de temperatuurstijging in het apparaat tijdens ontdooien tot een minimum beperkt met als gevolg een grotere temperatuurstabiliteit en -consistentie.

  • Bespaart energie
  • Zeer korte ontdooifase
  • Minimale temperatuurstijging

Heetgas
van +5°C naar +6,5°C = 1,5K

Elektrisch
van +5°C naar +9,0°C = 4,0K

Ontdek andere Liebherr eigenschappen

Condensatie uitgesloten

7" Touch kleurendisplay

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.