SmartDevice: de toekomst van slim koelen

Technologie die uw dagelijks leven makkelijker maakt

Bedien uw koelkast of vriezer met de Liebherr SmartDevice app, waar u ook bent. Met de app kunt u heel eenvoudig de gewenste koeltemperatuur instellen, de status van het apparaat oproepen en functies als SuperCool en SuperFrost activeren. Bovendien krijgt u pushmeldingen als u bijvoorbeeld bent vergeten de deur te sluiten of in het geval van een stroom- of temperatuurstoring.

De SmartDeviceBox: uw koelkast nog slimmer

De SmartDevice-technologie is de basis om uw koelkast of vriezer te integreren in een smart home.  Met de SmartDeviceBox kunt u uw Liebherr apparaat eenvoudig verbinden met uw draadloze netwerk. Alle SmartDevice apparaten kunnen achteraf worden uitgerust met een SmartDeviceBox. De SmartDeviceBox is als accessoire verkrijgbaar bij uw Liebherr dealer of in de Liebherr accessoire webshop.

SmartDevice app

De SmartDevice app is gratis beschikbaar voor iOS en Android en biedt altijd en overal toegang tot uw Liebherr apparaten. Alle functies zijn overzichtelijk en de bediening is intuïtief en eenvoudig. De app helpt u bovendien stap-voor-stap bij de installatie van uw SmartDeviceBox.

Slimme samenwerking met IFTTT

Dankzij IFTTT (If This Then That) kunt u een groot aantal apparaten en diensten onderling verbinden. Met IFTTT kunnen eenvoudige “recepten” worden gemaakt die werken volgens het “If This Then That” principe: Een trigger op het ene apparaat (This) resulteert in een actie op een andere dienst (That).

Ook de Liebherr SmartDevice apparaten profiteren van deze slimme samenwerking. Zo kunt u bijvoorbeeld uw intelligente Philips Hue verlichting laten knipperen als de deur van de vriezer onverhoopt open blijft staan. Of schakel automatisch de SuperCool-functie in wanneer u de supermarkt bezoekt. De mogelijkheden zijn talrijk en worden steeds verder uitgebreid.

De beste bescherming van uw privacy

Bij Liebherr vinden we privacy erg belangrijk. Daarom is voor Microsoft gekozen als partner voor software en cloudservices. Als eerste toonaangevende leverancier van cloudservices, heeft Microsoft de internationale privacystandaardcertificering ISO / IEC 27018 verkregen en maakt gebruik van AES-256, de coderingstechnologie die ook wordt gebruikt in de banksector. Alle gegevens die van SmartDeviceBox naar de cloud worden overgebracht, worden vooraf geanonimiseerd. Liebherr beheert de persoonlijke gegevens van de gebruikers uitsluitend via servers in het eigen datacenter in Duitsland. De gegevens van de SmartDeviceBox en uw persoonlijke gegevens zijn dus altijd gescheiden van elkaar. Dit biedt maximale beveiliging volgens de hoogste Europese privacystandaarden.

Systeemeisen

De SmartDeviceBox werkt in combinatie met een 802.11 b/g/n wifinetwerk op 2,4 GHz met een WEP, WPA of WPA2 beveilingsniveau. De SmartDevice iOS app is compatible met iPhone, iPad en iPod Touch en vereist iOS 10.0 of nieuwer. De Android app is geschikt voor smartphones en tablets en vereist Android 4.4 of hoger.

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.