NoFrost: Nooit meer ontdooien

NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.

  • Nooit meer ontdooien
  • Verpakkingen blijven vrij van rijp
  • Tekst op verpakkingen blijft leesbaar
  • Producten vriezen niet aan elkaar

VarioSpace

Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus (indien aanwezig) kunnen eenvoudig worden verwijderd. Zo ontstaat VarioSpace: een praktisch systeem voor extra bewaarruimte zodat zelfs de hoogste ijstaart kan worden bewaard.

Optimaal zicht ook in het donker

Bij modellen met LED verlichting geeft de heldere verlichting een optimaal zicht op de uitgetrokken diepvriesladen.

Altijd zicht op een goede werking

Zonder de deur te openen is zichtbaar of de vrieskast goed functioneert. De statusindicator in de BluPerformance modellen kleurt blauw bij een correcte werking en zal in een afwijkende situatie, in combinatie met een alarmsignaal rood knipperen.

Invriezen en bewaren in iedere vrieslade

Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

Supersnel en efficiënt invriezen

De SuperFrost automaat zorgt voor een snelle temperatuurdaling tot -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na het invriesproces schakelt SuperFrost na maximaal 65 uur automatisch terug naar de normale bewaarstand, wat bijdraagt aan de energiebesparing.

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.