MIN en MAX temperatuur

De minimale en maximale binnentemperatuur worden opgeslagen en kunnen op ieder moment worden uitgelezen over een periode van 40 dagen. Tussen 2 momenten kan de hoogst gemeten temperatuur en de laagst gemeten temperatuur worden afgelezen.

De interval waar tussen de minimale en maximale temperatuur kan worden gemeten is 40 dagen. Na uitlezen kunnen de metingen worden gereset en begint een nieuwe meetperiode.

Ontdek andere Liebherr eigenschappen

7" Touch kleurendisplay

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.