LED interieurverlichting

Naast het uitlichten van het interieur is LED verlichting ook extreem zuinig. Producten baden in het juiste licht om de aandacht van klanten te trekken. LED verlichting is – afhankelijk van het model – verkrijgbaar als verticale kolom- of plafondverlichting. In tegenstelling tot TL buizen gaat LED verlichting extreem lang mee en is veelal onderhoudsvrij gedurende de levensduur van het apparaat.

Ontdek andere Liebherr eigenschappen

7" Touch kleurendisplay

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.