Gegoten roestvrijstalen binnenkuip

Op plaatsen waar dagelijks grote hoeveelheden voedsel worden verwerkt speelt hygiëne een belangrijke rol. De Liebherr ProfiLine modellen beschikken over een unieke binnenkuip van 304-grade roestvrijstaal met gegoten ribben voor de draagroosters. Het interieur is eenvoudig schoon te maken en roosters kunnen snel worden verplaatst. De uit één stuk gegoten bodem met grote ronde hoeken beschikt over een reinigingsafvoer zodat het water eenvoudig kan worden weggespoeld.

  • Eenvoudig te reinigen
  • Roosters flexibel te plaatsen
  • Reinigingsafvoer voor water

Eenvoudig te reinigen

De uit één stuk diepgetrokken bodemplaat is uitgevoerd met een reinigingswaterafvoer.

Geïntegreerde steunribben

Dankzij de geïntegreerde steunribben is de binnenwand – in tegenstelling tot modellen met conventionele losse draaglijsten – eenvoudig te reinigen.

Ontdek andere Liebherr eigenschappen

Geen ventilatiesleuven in aanrecht nodig

Koop dit product online bij

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in. Na het invoeren van de eerste letters uit het typenummer kunt u uw apparaat selecteren.

Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

    Let op: dit formulier is alleen voor het geven van feedback. Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Ga dan naar onze contactpagina.

    Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.