Als koel- en vriespecialist ontwikkelt en produceert Liebherr al 60 jaar toonaangevende producten. Het vertrouwen van onze klanten is daarbij onze dagelijkse stimulans. Liebherr heeft binnen de selecte groep fabrikanten van groothuishoudelijke apparaten verreweg de grootste groep gebruikers die zeer tevreden zijn en bij aanschaf van een nieuwe model het merk trouw blijven.

Productkwaliteit op het hoogste niveau

Om de betrouwbaarheid van alle producten te garanderen, gebruikt Liebherr uitsluitend hoogwaardige materialen en componenten tijdens de productie. Al tijdens het productieproces wordt elk apparaat meermaals op kwaliteit en functioneren getest.

Flessenrooster 2013 Hoogwaardige materialen Al onze producten worden geproduceerd van hoogwaardige materialen zoals edelstaal.
Perfecte afwerking Al onze producten worden ontwikkeld en gefabriceerd met aandacht voor het kleinste detail.
Milieuvriendelijk wereldbol Milieuvriendelijk Zo zijn o.a. de koelmiddelen CFK/HFK vrij en kunststof onderdelen zijn gemerkt voor volledige recycling.

Bekroond tijdloos design

Reddot
Interior innovation
Good design
German design

Superzuinig door slimme technologie

Door het gebruik van moderne elektronica in combinatie met hoogefficiente koelsystemen, biedt Liebherr een breed assortiment zuinige A++ en A+++ modellen. Op gebied van koelen en vriezen is Liebherr toonaangevend met extreem zuinige modellen, zowel bij vrijstaande als inbouwapparaten.

A  panel
 • Condensatie uitgesloten

  Verschillende Liebherr inbouw diepvrieskasten (SIGN), koel/vriescombinatie (SICN) en BioFresh koeler (SIBP 1650) zijn uitgevoerd met een dubbel warme wandsysteem. Hierdoor is het mogelijk eindeloos te combineren. De warme wand voorkomt condensatie tussen de kasten waardoor u veilig meerdere modellen naast elkaar kunt plaatsen.

  De diepvrieskasten in nis 72 en 88 zijn uitgevoerd met top verwarming. De warme wand in de bovenzijde voorkomt condensatie tussen de kasten waardoor u veil...

  Meer informatie
 • 7" Touch kleurendisplay

  Het 7” Touch kleurendisplay biedt u vele instelmogelijkheden. De temperatuur laat zich makkelijk wijzigen en functies als SuperFrost en de Bottle Timer zijn snel te activeren. Via het kleurendisplay kunt u ook informatie opvragen over de houdbaarheid van verse producten en hoe u deze het beste kunt bewaren. Een kookwekker is niet meer nodig, u kunt zelfs een timer instellen.

 • Geschikt voor onverwarmde ruimte (> 0°)

  Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.

  Meer informatie
 • BioFresh: Bespaar ieder jaar ca. € 150

  Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding.  Een goede reden om te kiezen voor BioFresh.  Want BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

  Wist u bijvoorbeeld dat u met BioFresh kropsla 13 d...

  Meer informatie
 • Sabbat mode

  Wanneer de sabbatmodus geactiveerd is (S symbool in display), zijn enkele functies van de stuurelektronica uitgeschakeld.

  Meer informatie
 • Geen ventilatiesleuven in aanrecht nodig

  De lucht voor de koeling van het apparaat wordt aan de voorzijde aangevoerd en via de plint ook weer afgevoerd. Hierdoor zijn ventilatiesleuven in het werkblad niet nodig. Dit betekent minder montagewerk en een aanrechtblad zonder openingen.

 • DIN 58345

  DIN staat voor ‘Deutsches Institut für Normung’ (Duitse nationale normeringsinstantie). Het DIN vaardigt in Duitsland geldende normen uit. DIN 58345 is de norm voor een medicijnkoelkast die wordt gebruikt om medicijnen bij een temperatuur van +5°C op te slaan. DIN 58345 geeft de laatste technologische vorderingen weer en stelt precies geformuleerde eisen vast in relatie tot medicijnkoelkasten.

  Meer informatie
 • Nooit meer ontdooien

  NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.

  Meer informatie

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?