Liebherr BioFresh

Ontdek BioFresh: de beste keuze voor het aanzienlijk langer bewaren van groente, fruit, vlees, vis, kaas en zuivel. Deze app biedt nuttige informatie over levensmiddelen, vitaminen en houdbaarheid, overzichtelijk gesorteerd van A tot Z of op categorieën – inclusief praktische zoekfunctie.Liebherr Kitchen Photo Designer

Praktische keukenplanner voor uw iPhone:
De Liebherr keukenconfigurator maakt het zoeken naar een nieuwe koelkast makkelijker dan ooit. Klik door alle Liebherr-koelkasten en kies uw favoriet.
Aantikken is voldoende om de betreffende koelkast in fotomodus te zetten. Dankzij de praktische panorama-modus past zelfs de hele keuken in beeld – draai wel eerst uw iPhone overdwars. 

Door de ontspanner in te drukken fotografeert u de koelkast en kunt u vervolgens uw keuken aanpassen. Met twee vingers kunt u de grootte aanpassen en de foto draaien om hem daarna in de keuken op te nemen. Het resultaat kunt u dan opslaan of versturen.

Liebherr WineGuide

Met de Engelstalige Liebherr WineGuide krijgt u toegang tot informatie over wijnproducenten, wijnen en wijngaarden via uw iPhone, inclusief ratings van één van 's werelds grootste wijnexperts Hugh Johnson en zijn team. Waar u ook bent - in een restaurant, bij een wijnhandelaar of op vakantie – u kunt nu overal de oorsprong en kwaliteit van de Bordeaux in uw handen direct opvragen; via de zoekfunctie kunt u ook zoeken op regio's, druifsoorten, waarderingen of Hugh Johnson's persoonlijke aanbevelingen. U kunt ook uw eigen favorietenlijst samenstellen of eenvoudig notities toevoegen. Daarnaast geeft Liebherr nuttige tips over hoe u optimaal kunt genieten van wijn en worden alle belangrijke vragen over wijn bewaren en op de juiste temperatuur drinken beantwoord.

Liebherr Virtual Reality

Download de Virtual Reality app van Liebherr en ervaar de vele innovatieve eigenschappen van onze nieuwste generatie BluPerformance apparaten in 360° en 3D! Ontdek alles wat u wilt weten over BluPerformance, een nieuwe dimensie in koelen: meer nuttige inhoud, gebruiksvriendelijke Touch electronica, handige SmartDevice ondersteuning, hoge energiezuinigheid en tijdloos design.

Voor de ultieme virtual reality ervaring gebruikt u een VR-bril. Als u deze niet heeft kunt u altijd nog de 360° video op uw smartphone bekijken.


Liebherr Smoothies & Ice

Op elk moment prima verfrist: Laat met de Liebherr Smoothies & Ice-app ijsblokjes over het display van uw iPhone rollen of tover in een handomdraai perfect crushed ice.


Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?