Liebherr BioFresh

Ontdek BioFresh: de beste keuze voor het aanzienlijk langer bewaren van groente, fruit, vlees, vis, kaas en zuivel. Deze app biedt nuttige informatie over levensmiddelen, vitaminen en houdbaarheid, overzichtelijk gesorteerd van A tot Z of op categorieën – inclusief praktische zoekfunctie.Liebherr Kitchen Photo Designer

Praktische keukenplanner voor uw iPhone:
De Liebherr keukenconfigurator maakt het zoeken naar een nieuwe koelkast makkelijker dan ooit. Klik door alle Liebherr-koelkasten en kies uw favoriet.
Aantikken is voldoende om de betreffende koelkast in fotomodus te zetten. Dankzij de praktische panorama-modus past zelfs de hele keuken in beeld – draai wel eerst uw iPhone overdwars. 

Door de ontspanner in te drukken fotografeert u de koelkast en kunt u vervolgens uw keuken aanpassen. Met twee vingers kunt u de grootte aanpassen en de foto draaien om hem daarna in de keuken op te nemen. Het resultaat kunt u dan opslaan of versturen.

Liebherr WineGuide

Met de Engelstalige Liebherr WineGuide krijgt u toegang tot informatie over wijnproducenten, wijnen en wijngaarden via uw iPhone, inclusief ratings van één van 's werelds grootste wijnexperts Hugh Johnson en zijn team. Waar u ook bent - in een restaurant, bij een wijnhandelaar of op vakantie – u kunt nu overal de oorsprong en kwaliteit van de Bordeaux in uw handen direct opvragen; via de zoekfunctie kunt u ook zoeken op regio's, druifsoorten, waarderingen of Hugh Johnson's persoonlijke aanbevelingen. U kunt ook uw eigen favorietenlijst samenstellen of eenvoudig notities toevoegen. Daarnaast geeft Liebherr nuttige tips over hoe u optimaal kunt genieten van wijn en worden alle belangrijke vragen over wijn bewaren en op de juiste temperatuur drinken beantwoord.

Liebherr Smoothies & Ice

Op elk moment prima verfrist: Laat met de Liebherr Smoothies & Ice-app ijsblokjes over het display van uw iPhone rollen of tover in een handomdraai perfect crushed ice.


Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?