Langer vers met BioFresh

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

Met BioFresh eet je lekkerder en gezonder omdat voedingswaarden en vitamines beter bewaard blijven. Doordat je minder levensmiddelen weg hoeft te gooien kun je bovendien tot € 150 per jaar besparen. Dit zorgt voor minder verspilling en is daardoor weer heel duurzaam!

Uitgelichte modellen met BioFresh

Tijdelijk gratis aardbei luchtbed bij geselecteerde BioFresh koelkasten

Kies je tussen 1 juni en 31 juli 2019 voor een vrijstaande koel/vriescombinatie, koelkast of side-by-side met BioFresh? Dan ontvang je een gratis aardbei luchtbed.

Dit aardbei luchtbed is maar liefst 168 x 142 cm groot en is een echte must-have voor de zomer! Het luchtbed is gemaakt van stevig vinyl en dankzij de twee handvatten neem je hem makkelijk mee en klim je er zo op vanuit het water.

Een lijst met alle deelnemende actiemodellen vind je op deze pagina.

Hoe werkt deze actie?

  1. Koop tussen 1 juni en 31 juli 2019 een deelnemend actiemodel.
  2. Meld je aankoop aan, dit kan tot en met 9 augustus 2019.
  3. Wij controleren je aanmelding.
  4. Als alles in orde is sturen wij het luchtbed zo snel mogelijk naar je op.

Heb je vragen over deze actie? Neem dan contact met ons op via info@buram.nl.

 

Deze actie is afgelopen, aanmelden is niet meer mogelijk.

Koop dit product online bij
Feedback
Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Voor een goed werkende website adviseren wij u een andere browser zoals bijvoorbeeld Google Chrome, Safari, Edge of Firefox te gebruiken. Internet Explorer is verouderd en de ondersteuning voor deze browser komt te vervallen. Microsoft adviseert daarom ook Internet Explorer niet meer te gebruiken.