Contact opnemen
Heeft u specifieke vragen die niet worden beantwoord op onze websites of wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen. Indien nodig nemen we de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Buram Electro B.V.

Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn
Tel. (0297) 23 99 99

Reparaties en storingen

Tel. (0297) 23 99 55
E-mail service@buram.nl

Onderdelen en accessoires

Tel. (0297) 23 99 66
E-mail onderdelen@buram.nl
Webshop liebherrwinkel.nl

Bij afhalen van onderdelen en accessoires kan er uitsluitend met pin worden betaald.

Productinformatie

Tel. (0297) 23 99 44
E-mail info@buram.nl

Over Buram Electro B.V.

In 1954 begon Liebherr met de productie van huishoudelijke koel- en vriesapparatuur en behoort tegenwoordig tot één van de toonaangevende Europese fabrikanten. In datzelfde jaar werd Liebherr Nederland N.V. opgericht wat later Buram Electro B.V. zou gaan heten. Vanaf het allereerste begin werden Liebherr koel- en vrieskasten exclusief voor Nederland geïmporteerd en gedistribueerd.  En tegenwoordig is Buram Electro een dochteronderneming van Liebherr. Als specialist in koelen en vriezen omvat ons assortiment ruim 350 verschillende huishoudelijke Liebherr koelkasten, diepvrieskasten en wijnkasten en bijna 300 modellen voor professioneel gebruik in o.a. horeca, medische zorg en laboratoria en bakkerijen.

Sinds 2020 zijn wij ook importeur van ’s werelds grootste fabrikant van ijsmachines: Scotsman Ice. Scotsman Ice biedt professionele ijsmachines voor iedere situatie. Van hotels, restaurants, bars, supermarkten en fastfoodrestaurants tot ziekenhuizen en laboratoria, Scotsman ijsmachines spelen een cruciale rol in het succes van elke operatie. Met een betrouwbare aanvoer van ijsblokjes, schilferijs, superschilferijs, nugget en gourmet-ijs, in hoeveelheden die variëren van één blokje per keer tot honderden kilo’s ijs per dag, is Scotsman duidelijk de professionele ijsmachine-specialist.

Vanuit Uithoorn vinden alle apparaten, via detail- en groothandel, hun weg naar consumenten en bedrijven. De hoge kwaliteit en luxe uitstraling van de Liebherr en Scotsman producten schept verplichtingen ten aanzien van de aangeboden serviceverlening. We hebben dan ook een eigen landelijk georganiseerde serviceorganisatie waarmee we snel en effectief storingen, die niet altijd voorkomen kunnen worden, oplossen zowel in als na de garantieperiode.