Professioneel koelen

ProfiLine Gastronorm

De ProfiLine gastronorm koelkasten bieden alles wat de professionele keuken op het gebied van koeling verlangt. De combinatie van moderne elektronica met geoptimaliseerde koelcomponenten geeft deze apparaten een maximaal prestatievermogen. Zo kan zelfs bij een omgevingstemperatuur van +43°C de temperatuur naar wens van -2°C tot +15°C worden ingesteld. De overzichtelijke, HACCP conforme elektronica is uitgerust met een seriële interface en een potentiaalvrij contact voor het registreren van temperaturen. De behuizingen van hoogwaardig chroomnikkelstaal zijn probleemloos te reinigen en garanderen de hygiëne die voor de gastronomie zo belangrijk is.

Laboratorium

De Laboratorium koelkasten zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen in laboratoria, ziekenhuizen en apotheken. Vooraf ingestelde programma’s creëren de ideale condities voor het bewaren van medicijnen of chromatografische toepassingen. Een digitaal tekstdisplay, heetgas ontdooiing, accu voor behoud van besturingsfuncties bij stroomuitval en een zeer uitgebreide temperatuurregistratie zijn slechts enkele kenmerken die apparaten uit de LKPv-serie kenmerken. Liebherr laboratorium koel- en vriesapparaten voldoen aan EG-richtlijnen 2004/108/EG en 2006/95/EG.

Aan professionele koelapparaten waarin vaak unieke, niet vervangbare producten worden bewaard, worden hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid, temperatuur en hygiëne. Bij de ontwikkeling van de Mediline® is de nadruk gelegd op de betrouwbaarheid van de apparaten. Wanneer het apparaat op een centraal log- en alarmsysteem moet worden aangesloten en het uitlezen van het temperatuurverloop een toegevoegde waarde biedt, dan is de Mediline compact serie een logische keuze.

Speciaal voor explosieve en licht ontvlambare stoffen zijn er de Mediline compact explosieveilige apparaten. Deze apparaten onderscheiden zich van de overige Mediline compact apparaten door het ontbreken van vonkdragende elektrische componenten en een open doorvoer naar buiten.

Let op: voor de distributie van laboratorium koel- en vrieskasten maakt Liebherr in Nederland gebruik van een aantal geautoriseerde dealers. Ga voor een geautoriseerde dealer bij u in de buurt naar de Homepage en klik op “Zoek een dealer in de buurt”