Koelkasten

’s Werelds grootste assortiment koelkasten

Ondersteund door talrijke innovaties (BioFresh, NoFrost, IceMaker, SuperFrost, SuperCool) mag u van Liebherr optimale koelprestaties verwachten. In 's werelds grootste assortiment koelkasten vindt u zeker het model dat aan al uw eisen voldoet. Met één van de vele modellen uit de Design-editie van Liebherr wordt de koelkast zeker een blikvanger in uw keuken. Ontdek dat ook de koelkast een revolutie heeft ondergaan.

De beste inbouwapparatuur voor uw keuken

Wanneer u aan een nieuwe keuken denkt, een koelkast wilt inbouwen of vervangen: in het complete inbouwprogramma van Liebherr vindt u voor iedere wens het juiste apparaat. Ook in het assortiment inbouwapparatuur zijn vele innovaties verwerkt zoals de unieke SoftSystem deursluiting en de LED-lichtzuil voor een optimale en energiezuinige verlichting.

Liebherr en energie

Zuinig omgaan met energie is niet alleen kostenbesparend, het is ook belangrijk voor het behoud van ons milieu. Bovendien is de voorraad fossiele brandstof, waaruit energie wordt opgewekt, beperkt. Wanneer u aan de hand van het energielabel kiest voor een koelkast met klasse A++, weet u dat u kosten bespaart en tegelijkertijd een bijdrage levert aan het behoud van het milieu.